De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Varkenshaasje met romige kruidenpasta

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Varkenshaasje Varkenshaasje800 g g
Sjalotten Sjalot
(gesnipperd)
4
Champignons Champignons150 g g
Teentjes knoflook Teentje knoflook
(geperst)
1
Basilicum Basilicum bosjes bosje
Pijnboompitten Pijnboompitten
Parmezaanse kaas Parmezaanse kaas
(geraspt)
40 g g
Spaghetti Spaghetti500 g g
Kaas met verse kruiden Kaas met verse kruiden300 g g
Boter Boter
Olijfolie Olijfolie
Peper Peper
Zout Zout

Varkenshaasje met romige kruidenpasta

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

40 min.
(72)

Bereiding

  1. Maak de champignons schoon en snijd ze grof. Bak de champignons met de sjalotten en de knoflook goudbruin in olijfolie tot het vocht verdampt is. Breng op smaak met peper en zout. Kook de spaghetti beetgaar in licht gezouten water.
  2. Doe het champignonmengsel, samen met het basilicum, ½ dl olijfolie en de pijnboompitten in een blender en mix grof. Kruid de champignonpesto bij met peper en zout.
  3. Snijd het varkenshaasje voor de helft in. Vul de holte met de champignonpesto en sluit met houten prikkers. Kruid het vlees met peper en zout.
  4. Verwarm de oven voor op 180°C. Schroei het vlees langs alle kanten dicht in boter. Leg in een ovenschaal en zet 10 minuten in de oven. Giet de spaghetti af en meng er de kruidenkaas onder. Snijd het varkenshaasje in mooie plakjes en serveer bij de pasta. Werk alles af met de kaas en extra basilicumblaadjes.