Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Varkenshaasje Varkenshaasje | 800 g g | |
Sjalotten
Sjalot (gesnipperd) | 4 | |
Champignons Champignons | 150 g g | |
Teentjes knoflook
Teentje knoflook (geperst) | 1 | |
Basilicum Basilicum | bosjes bosje | |
Pijnboompitten Pijnboompitten | ||
Parmezaanse kaas
Parmezaanse kaas (geraspt) | 40 g g | |
Spaghetti Spaghetti | 500 g g | |
Kaas met verse kruiden Kaas met verse kruiden | 300 g g | |
Boter Boter | ||
Olijfolie Olijfolie | ||
Peper Peper | ||
Zout Zout |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listVarkenshaasje met romige kruidenpasta
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Maak de champignons schoon en snijd ze grof. Bak de champignons met de sjalotten en de knoflook goudbruin in olijfolie tot het vocht verdampt is. Breng op smaak met peper en zout. Kook de spaghetti beetgaar in licht gezouten water.
- Doe het champignonmengsel, samen met het basilicum, ½ dl olijfolie en de pijnboompitten in een blender en mix grof. Kruid de champignonpesto bij met peper en zout.
- Snijd het varkenshaasje voor de helft in. Vul de holte met de champignonpesto en sluit met houten prikkers. Kruid het vlees met peper en zout.
- Verwarm de oven voor op 180°C. Schroei het vlees langs alle kanten dicht in boter. Leg in een ovenschaal en zet 10 minuten in de oven. Giet de spaghetti af en meng er de kruidenkaas onder. Snijd het varkenshaasje in mooie plakjes en serveer bij de pasta. Werk alles af met de kaas en extra basilicumblaadjes.