Vegan burger met veldsla & komkommersalsa

Vegan burger met veldsla & komkommersalsa
MoeilijkheidMakkelijk
Koken30 min

Voorbereiding

  1. Meng alle ingrediënten voor de dressing. Roer tot de suiker is opgelost. Meng de dressing onder de veldsla.

  2. Meng de kokosroom met het currypoeder. Kruid de currysaus met peper en zout.

  3. Roer de suiker in de azijn los. Voeg er een scheutje olijfolie bij en meng goed. Voeg de komkommerblokjes, sjalot, koriander en munt toe aan het mengsel. Kruid met peper en zout.

  4. Bak de burgers goudbruin in olijfolie. Bedruppel de sneetjes brood met olijfolie en grill ze langs beide kanten goudbruin.

  5. Beleg de helft van de sneetjes brood met veldsla, komkommersalsa, vegan burgers en scherp er de currysaus op. Werk af met de rode ui. Sluit de burger met de overige sneetjes brood en serveer meteen.