Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Veldsla Veldsla | 100 g g | |
Kokosmelk Kokosmelk | 150 ml ml | |
Currypoeder Currypoeder | 1 el el | |
Azijn Azijn | 2 el el | |
Suiker Suiker | 0,5 el el | |
komkommers
Komkommer (in blokjes ) | 1 | |
Munt
Munt (fijngehakt ) | 1 el el | |
Koriander
Koriander (fijngehakt ) | 2 el el | |
Sjalotten
Sjalot (gesnipperd ) | 1 | |
Rode uien
Rode ui (in dunne ringen) | 1 | |
Vegan burgers Vegan burger | 4 sneetjes sneetje | |
Broden Brood | 8 | |
Olijfolie Olijfolie | ||
Peper Peper | ||
Zout Zout |
Voor de dressing:
Mosterd Mosterd | 1 tl tl | |
Suiker Suiker | 0,5 el el | |
Citroenen
Citroen (sap) | 1 | |
Olijfolie Olijfolie |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listVegan burger met veldsla & komkommersalsa
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Meng alle ingrediënten voor de dressing. Roer tot de suiker is opgelost. Meng de dressing onder de veldsla.
- Meng de kokosroom met het currypoeder. Kruid de currysaus met peper en zout.
- Roer de suiker in de azijn los. Voeg er een scheutje olijfolie bij en meng goed. Voeg de komkommerblokjes, sjalot, koriander en munt toe aan het mengsel. Kruid met peper en zout.
- Bak de burgers goudbruin in olijfolie. Bedruppel de sneetjes brood met olijfolie en grill ze langs beide kanten goudbruin.
- Beleg de helft van de sneetjes brood met veldsla, komkommersalsa, vegan burgers en scherp er de currysaus op. Werk af met de rode ui. Sluit de burger met de overige sneetjes brood en serveer meteen.