Vegan chocoladetaart

Vegan chocoladetaart
MoeilijkheidGemiddeld
Koken1:05 u

Voorbereiding

  1. Verwarm de oven voor op 180°C. Vet een springvorm met diameter 24 cm in en bekleed de bodem met bakpapier.

  2. Klop de melk, suiker, olie en appelmoes los met een garde. Voeg het citroensap toe en roer goed door.Zeef de bloem, cacaopoeder, bakpoeder en zout in een andere kom.Giet er het natte mengsel bij en roer tot een glad beslag. Zet 45 minuten in de oven. Haal de taart vervolgens uitde vorm en laat volledig afkoelen op een rooster.

  3. Breng voor het glazuur de suiker, water en het sinaasappelsap aan de kook.Voeg de chocoladestukjes toe en laat rustig smelten. Giet de chocoladeglazuur over de afgekoelde chocoladetaart.Laat even uitharden voor het aansnijden.

  4. Laat even uitharden voor het aansnijden.