De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Vegan nuggets met radijssalsa

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Vegan nuggets Vegan nugget250 g g
Radijzen Radijs500 g g
Rode uien Rode ui1
Tomaten Tomaat2
Citroensap Citroensap2 el el
Teentjes knoflook Teentje knoflook1
Basilicum Basilicum
(fijngehakte)
0,5 el el
Munt Munt
(fijngehakte)
0,5 el el
Suiker Suiker1 el el
Kroppen sla Krop sla1
Olijfolie Olijfolie
Peper Peper
Zeezout Zeezout1 tl tl

Vegan nuggets met radijssalsa

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

30 min.
(53)

Bereiding

  1. Was de radijsjes goed en snij het groen weg. Snij daarna de radijsjes in blokjes. en de rode ui in heel dunne ringen.
  2. Verwijder de zaadlijst met vocht en snij de tomaat in kleine stukjes.
  3. Meng voor de vinaigrette de olijfolie, het verse citroensap, het fijngehakte teentje knoflook, het fijngehakte muntblad en/of basilicum en suiker.
  4. Giet de vinaigrette over de radijsjes, de ui en de tomatenblokjes en laat even trekken.
  5. Was de krop sla en verdeel de bladeren in grove stukken.
  6. Bak de nuggets zoals vermeld op de verpakking.
  7. Verdeel de radijssalsa en de frisse slabladeren op je bord. Schik daar de nuggets tussen en serveer.