
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Vegan nuggets Vegan nugget | 250 g g | |
Radijzen Radijs | 500 g g | |
Rode uien Rode ui | 1 | |
Tomaten Tomaat | 2 | |
Citroensap Citroensap | 2 el el | |
Teentjes knoflook Teentje knoflook | 1 | |
Basilicum
Basilicum (fijngehakte) | 0,5 el el | |
Munt
Munt (fijngehakte) | 0,5 el el | |
Suiker Suiker | 1 el el | |
Kroppen sla Krop sla | 1 | |
Olijfolie Olijfolie | ||
Peper Peper | ||
Zeezout Zeezout | 1 tl tl |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listVegan nuggets met radijssalsa
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Was de radijsjes goed en snij het groen weg. Snij daarna de radijsjes in blokjes. en de rode ui in heel dunne ringen.
- Verwijder de zaadlijst met vocht en snij de tomaat in kleine stukjes.
- Meng voor de vinaigrette de olijfolie, het verse citroensap, het fijngehakte teentje knoflook, het fijngehakte muntblad en/of basilicum en suiker.
- Giet de vinaigrette over de radijsjes, de ui en de tomatenblokjes en laat even trekken.
- Was de krop sla en verdeel de bladeren in grove stukken.
- Bak de nuggets zoals vermeld op de verpakking.
- Verdeel de radijssalsa en de frisse slabladeren op je bord. Schik daar de nuggets tussen en serveer.