Vegan nuggets met radijssalsa

Vegan nuggets met radijssalsa
MoeilijkheidMakkelijk
Voorbereiding15 min
Koken15 min

Voorbereiding

  1. Was de radijsjes goed en snij het groen weg. Snij daarna de radijsjes in blokjes. en de rode ui in heel dunne ringen.

  2. Verwijder de zaadlijst met vocht en snij de tomaat in kleine stukjes.

  3. Meng voor de vinaigrette de olijfolie, het verse citroensap, het fijngehakte teentje knoflook, het fijngehakte muntblad en/of basilicum en suiker.

  4. Giet de vinaigrette over de radijsjes, de ui en de tomatenblokjes en laat even trekken.

  5. Was de krop sla en verdeel de bladeren in grove stukken.

  6. Bak de nuggets zoals vermeld op de verpakking.

  7. Verdeel de radijssalsa en de frisse slabladeren op je bord. Schik daar de nuggets tussen en serveer.