De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Vegan tiramisu met kokosyoghurt en chocomousse

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Chocolademousse Chocolademousse
(plantaardig )
300 g g
Yoghurt Yoghurt
(plantaardig )
300 g g
Koffie Koffie1 koppen kop
Pure chocolade Pure chocolade
Amaretto Amaretto50 ml ml
Cacaopoeder Cacaopoeder

Voor de koekjes:

Suiker Suiker50 g g
Margarine Margarine100 g g
Tarwebloem Tarwebloem150 g g
Bakpoeder Bakpoeder1 tl tl
Zout Zout

Vegan tiramisu met kokosyoghurt en chocomousse

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

60 min.
(3)

Bereiding

 

  1. Klop de suiker met de boter romig. Voeg de bloem, het bakpoeder en het zout toe en kneed tot een vast deeg. Wikkel in plastic folie en leg een half uur in de koelkast.
  2. Verwarm de oven voor op 180°C. Bestrooi het werkblad met wat bloem en rol het deeg uit tot  1 cm dikte. Steek met een vorm rondjes uit de deeg. Leg ze op een met bakpapier beklede bakplaat en zet 15 minuten in de oven. Laat ze na het bakken volledig afkoelen.
  3. Verkruimel de koekjes grof en verdeel wat over 4 glazen. Druppel er wat amaretto en koffie over en schep er wat chocomousse op. Bestrooi opnieuw met wat koekjes en schep er nu wat yoghurt op. Rasp er tot slot wat chocolade over en bestrooi met wat cacaopoeder. Zet tot serveren koel.