
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Chocolademousse
Chocolademousse (plantaardig ) | 300 g g | ||
Yoghurt
Yoghurt (plantaardig ) | 300 g g | ||
Koffie Koffie | 1 koppen kop | ||
Pure chocolade Pure chocolade | |||
Amaretto Amaretto | 50 ml ml | ||
Cacaopoeder Cacaopoeder |
Voor de koekjes:
Suiker Suiker | 50 g g | ||
Margarine Margarine | 100 g g | ||
Tarwebloem Tarwebloem | 150 g g | ||
Bakpoeder Bakpoeder | 1 tl tl | ||
Zout Zout |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listVegan tiramisu met kokosyoghurt en chocomousse
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Klop de suiker met de boter romig. Voeg de bloem, het bakpoeder en het zout toe en kneed tot een vast deeg. Wikkel in plastic folie en leg een half uur in de koelkast.
- Verwarm de oven voor op 180°C. Bestrooi het werkblad met wat bloem en rol het deeg uit tot 1 cm dikte. Steek met een vorm rondjes uit de deeg. Leg ze op een met bakpapier beklede bakplaat en zet 15 minuten in de oven. Laat ze na het bakken volledig afkoelen.
- Verkruimel de koekjes grof en verdeel wat over 4 glazen. Druppel er wat amaretto en koffie over en schep er wat chocomousse op. Bestrooi opnieuw met wat koekjes en schep er nu wat yoghurt op. Rasp er tot slot wat chocolade over en bestrooi met wat cacaopoeder. Zet tot serveren koel.