Vegan tiramisu met kokosyoghurt en chocomousse

Vegan tiramisu met kokosyoghurt en chocomousse

MoeilijkheidMakkelijk
Voorbereiding30 min
Koken30 min

Voorbereiding

  1. Klop de suiker met de boter romig. Voeg de bloem, het bakpoeder en het zout toe en kneed tot een vast deeg. Wikkel in plastic folie en leg een half uur in de koelkast.
  2. Verwarm de oven voor op 180°C. Bestrooi het werkblad met wat bloem en rol het deeg uit tot  1 cm dikte. Steek met een vorm rondjes uit de deeg. Leg ze op een met bakpapier beklede bakplaat en zet 15 minuten in de oven. Laat ze na het bakken volledig afkoelen.
  3. Verkruimel de koekjes grof en verdeel wat over 4 glazen. Druppel er wat amaretto en koffie over en schep er wat chocomousse op. Bestrooi opnieuw met wat koekjes en schep er nu wat yoghurt op. Rasp er tot slot wat chocolade over en bestrooi met wat cacaopoeder. Zet tot serveren koel.  

Gerelateerde recepten