
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Champignons Champignons | 250 g g | |
Walnoten Walnoten | 120 g g | |
Paneermeel Paneermeel | 100 g g | |
Eieren Ei | 2 | |
Uien
Ui (gesnipperd) | 1 | |
Wortelen
Wortel (in blokjes) | 1 | |
Rode paprika's
Rode paprika (in blokjes) | 0,5 | |
Geraspte emmentaler Geraspte emmentaler | 50 g g | |
Peterselie
Peterselie (gehakt) | 2 el el | |
Teentjes knoflook
Teentje knoflook (geperst) | 2 | |
Mosterd Mosterd | 2 tl tl | |
Currypoeder Currypoeder | 1 tl tl | |
Broccoli's
Broccoli (in roosjes) | 500 g g | |
Feta Feta | 150 g g | |
Munt
Munt (gehakt) | 2 el el | |
Boter Boter | ||
Peper Peper | ||
Zout Zout |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listVegetarisch groentebrood met broccoli en feta
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Verwarm de oven op 180°C. Rooster de noten even kort in de koekenpan. Hak ze daarna in kleine stukjes.
- Doe de champignons in een blender en maal fijn. Roerbak ze in wat boter in een koekenpan totdat het vocht eruit is. Meng alle ingrediënten, behalve de broccoli en de feta, in een kom door elkaar. Kruid met peper en zout. Doe het mengsel in een ingevette cakevorm en zet 40 minuten in de oven.
- Blancheer de broccoliroosjes in licht gezouten water. Giet af en schep op een schotel. Verkruimel er de feta over en werk af met de munt. Serveer bij het groentebrood.