Veggie vol-au-vent

Veggie vol-au-vent
MoeilijkheidMakkelijk
Koken40 min

Voorbereiding

  1. Snij de champignons in plakjes en bak ze goudbruin in boter. Haal ze uit de pan en bak nu de tofublokjesgoudbruin. Voeg eventueel wat extra boter toe. Kruid met peper en zout. Bak het vegetarische gehakt 2 minuten in wat boter.

  2. Verwarm de bouillon. Schil de wortelen en snij in plakjes. Kook ze5 minuten in de bouillon. Schep daarna uit het vocht.

  3. Smelt een klont boter en voeg de bloem toe. Roerbak 2 minuten. Giet er de melk al roerend bij en laatindikken. Voeg nog wat extra groentebouillon toe en roer tot de juiste dikte. Breng op smaak met citroensap,nootmuskaat, currypoeder, peper en zout.

  4. Verwarm de bladerdeegkoekjes zoals vermeld op de verpakking. Meng de tofu,wortelplakjes en de champignons onder de saus.

  5. Schep de vol-au-vent in de bladerdeegkoekjes, verdeel er het vegetarisch gehakt over en werk af met de peterselie.

  6. Lekker met een groene sla en aardappelen.