
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Steenvruchten
Steenvruchten (nectarine, platte nectarine, perzik, kers) | 300 g g | |
Vanillesuiker Vanillesuiker | 3 zakjes zakje | |
Sinaasappels
Sinaasappel (sap) | 0,5 | |
Muntblaadjes Muntblaadje | 1 bosjes bosje | |
Mascarpone Mascarpone | 180 g g | |
Broden
Brood (zonder korsten) | 8 sneetjes sneetje | |
Volle melk Volle melk | 200 ml ml | |
Eieren Ei | 2 | |
Honing Honing | ||
Boter Boter | ||
Zout Zout |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listVerloren brood met warme vruchten en mascarpone
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Verwijder de pitten uit het steenfruit. Snij de grote exemplaren in partjes. Meng 1 zakje vanillesuiker, het sinaasappelsap
en een snuf zout onder het fruit. Bak het fruit ongeveer 10 minuten in hete boter. Schep regelmatig om. - Klop ondertussen de eieren los met de de melk en 1 zakje vanillesuiker. Dompel de sneetjes brood er één voor één in.
Bak de sneetjes vervolgens langs beide kanten goudbruin in boter. Roer het laatste zakje vanillesuiker door de mascarpone. - Snij de sneetjes in driehoekjes. Leg telkens 4 driehoekjes brood op een bord. Schep er het warme fruit en een lepel mascarpone op. Druppel er nog wat
honing over en werk af met de verse munt.