Verloren brood met warme vruchten en mascarpone

Verloren brood met warme vruchten en mascarpone
MoeilijkheidMakkelijk
Koken40 min

Voorbereiding

  1. Verwijder de pitten uit het steenfruit. Snij de grote exemplaren in partjes. Meng 1 zakje vanillesuiker, het sinaasappelsapen een snuf zout onder het fruit. Bak het fruit ongeveer 10 minuten in hete boter. Schep regelmatig om. 

  2. en een snuf zout onder het fruit. Bak het fruit ongeveer 10 minuten in hete boter. Schep regelmatig om. 

  3. Klop ondertussen de eieren los met de de melk en 1 zakje vanillesuiker. Dompel de sneetjes brood er één voor één in.Bak de sneetjes vervolgens langs beide kanten goudbruin in boter. Roer het laatste zakje vanillesuiker door de mascarpone.

  4. Bak de sneetjes vervolgens langs beide kanten goudbruin in boter. Roer het laatste zakje vanillesuiker door de mascarpone.

  5. Snij de sneetjes in driehoekjes. Leg telkens 4 driehoekjes brood op een bord. Schep er het warme fruit en een lepel mascarpone op. Druppel er nog wat honing over en werk af met de verse munt.

  6. honing over en werk af met de verse munt.