De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Verloren rozijnenbrood met vruchtencoulis

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Vruchtencoulis Vruchtencoulis200 ml ml
Eieren Ei2
Suiker Suiker4 el el
Melk Melk300 ml ml
Rozijnenbrood Rozijnenbrood4 sneetjes sneetje
Boter Boter
Blauwe bessen Blauwe bes
Frambozen Framboos
(diepgevroren)
Muntblaadjes Muntblaadje
(fijngehakt)

Verloren rozijnenbrood met vruchtencoulis

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

20 min.
(1)

Bereiding

  1. Bereid de vruchtencoulis zoals vermeld op de verpakking.
  2. Klop de eieren schuimig met de suiker en de melk.
  3. Week het rozijnenbrood in het eimengsel. Bak het brood in de boter goudbruin.
  4. Leg het brood op een schaal, giet er wat van de vruchtencoulis over en garneer met de bessen, frambozen en de munt.