
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Vruchtencoulis Vruchtencoulis | 200 ml ml | |
Eieren Ei | 2 | |
Suiker Suiker | 4 el el | |
Melk Melk | 300 ml ml | |
Rozijnenbrood Rozijnenbrood | 4 sneetjes sneetje | |
Boter Boter | ||
Blauwe bessen Blauwe bes | ||
Frambozen
Framboos (diepgevroren) | ||
Muntblaadjes
Muntblaadje (fijngehakt) |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listVerloren rozijnenbrood met vruchtencoulis
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Bereid de vruchtencoulis zoals vermeld op de verpakking.
- Klop de eieren schuimig met de suiker en de melk.
- Week het rozijnenbrood in het eimengsel. Bak het brood in de boter goudbruin.
- Leg het brood op een schaal, giet er wat van de vruchtencoulis over en garneer met de bessen, frambozen en de munt.