
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Vruchtencoulis Vruchtencoulis | 200 ml ml | ||
Eieren Ei | 2 | ||
Suiker Suiker | 4 el el | ||
Melk Melk | 300 ml ml | ||
Rozijnenbrood Rozijnenbrood | 4 sneetjes sneetje | ||
Boter Boter | |||
Blauwe bessen Blauwe bes | |||
Frambozen
Framboos (diepgevroren) | |||
Muntblaadjes
Muntblaadje (fijngehakt) |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listVerloren rozijnenbrood met vruchtencoulis
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Bereid de vruchtencoulis zoals vermeld op de verpakking.
- Klop de eieren schuimig met de suiker en de melk.
- Week het rozijnenbrood in het eimengsel. Bak het brood in de boter goudbruin.
- Leg het brood op een schaal, giet er wat van de vruchtencoulis over en garneer met de bessen, frambozen en de munt.