De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Verse tagliatelle met garnalen en wijn-tomatensaus_main_play

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Tagliatelle Tagliatelle400 g g
Kerstomaten Kerstomaat300 g g
Citroenen Citroen
(geraspte schil)
1
Teentjes knoflook Teentje knoflook
(geperst)
4
Basilicumblaadjes Basilicumblaadje
Gedroogde oregano Gedroogde oregano1 el el
Witte wijn Witte wijn200 ml ml
Roze garnalen Roze garnalen350 g g
Grijze garnalen Grijze garnalen200 g g
Olijfolie Olijfolie
Peper Peper
Zout Zout

Verse tagliatelle met garnalen en wijn-tomatensaus

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

30 min.
(9)

Bereiding

  1. Kook de pasta beetgaar in licht gezouten water. Bak de look in olijfolie even aan. Halveer de kerstomaatjes en voeg ze toe. Blus, zodra ze zacht beginnen te worden, met de witte wijn. Laat 10 minuten sudderen. Voeg de roze garnalen toe en breng op smaak met de oregano, citroenrasp, peper en zout. Laat nog even doorwarmen.
  2. Giet de pasta af en meng onder de tomatensaus en de garnalen. Verdeel de pasta over de borden. Strooi er de garnalen over en werk af met wat basilicum. Serveer meteen.