
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Tagliatelle Tagliatelle | 400 g g | ||
Kerstomaten Kerstomaat | 300 g g | ||
Citroenen
Citroen (geraspte schil) | 1 | ||
Teentjes knoflook
Teentje knoflook (geperst) | 4 | ||
Basilicumblaadjes Basilicumblaadje | |||
Gedroogde oregano Gedroogde oregano | 1 el el | ||
Witte wijn Witte wijn | 200 ml ml | ||
Roze garnalen Roze garnalen | 350 g g | ||
Grijze garnalen Grijze garnalen | 200 g g | ||
Olijfolie Olijfolie | |||
Peper Peper | |||
Zout Zout |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listVerse tagliatelle met garnalen en wijn-tomatensaus
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Kook de pasta beetgaar in licht gezouten water. Bak de look in olijfolie even aan. Halveer de kerstomaatjes en voeg ze toe. Blus, zodra ze zacht beginnen te worden, met de witte wijn. Laat 10 minuten sudderen. Voeg de roze garnalen toe en breng op smaak met de oregano, citroenrasp, peper en zout. Laat nog even doorwarmen.
- Giet de pasta af en meng onder de tomatensaus en de garnalen. Verdeel de pasta over de borden. Strooi er de garnalen over en werk af met wat basilicum. Serveer meteen.