
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Currypoeder Currypoeder | 1 tl tl | ||
Tarwebloem Tarwebloem | 2 el el | ||
Kokosmelk Kokosmelk | 80 ml ml | ||
Koriander Koriander | 1 bosjes bosje | ||
Basilicum Basilicum | 1 bosjes bosje | ||
Stokbroden
Stokbrood (gehalveerd) | 2 | ||
Varkenskoteletten Varkenskotelet | 4 | ||
Minikomkommers
Minikomkommer (in plakjes) | 4 | ||
Wortelen
Wortel (in lucifers) | 2 | ||
Radijzen
Radijs (in plakjes) | 4 | ||
Azijn Azijn | 80 ml ml | ||
Suiker Suiker | 75 g g | ||
Zonnebloemolie Zonnebloemolie | |||
Sweet chilisaus Sweet chilisaus | |||
Peper Peper | |||
Zout Zout |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listVietnamees stokbroodje met varkensreepjes
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Verwarm voor de gepekelde groenten de suiker en azijn op een laag vuur tot de suiker is opgelost. Laat afkoelen.Voeg de groenten toe en laat 30 minuten weken. Giet daarna af.
- Meng ondertussen het currypoeder onder de bloem en kruid met peper en zout. Roer de kokosmelk los. Snij de koteletten in repen.Wentel de reepjes vlees eerst door de kokosmelk en vervolgens door het bloemmengsel. Bak de koteletreepjes bruin en krokant in hete olie.
- Snij de gehalveerd stokbroden open. Bestrijk de onderkant met wat sweet chili saus. Beleg het broodje verder met de koteletreepjes,gepekelde groenten, koriander en basilicum. Druppel er nog wat extra sweet chili saus over en sluit de broodjes. Serveer meteen.