Vietnamees stokbroodje met varkensreepjes

Vietnamees stokbroodje met varkensreepjes
MoeilijkheidMakkelijk
Koken45 min

Voorbereiding

  1. Verwarm voor de gepekelde groenten de suiker en azijn op een laag vuur tot de suiker is opgelost. Laat afkoelen.Voeg de groenten toe en laat 30 minuten weken. Giet daarna af.

  2. Meng ondertussen het currypoeder onder de bloem en kruid met peper en zout. Roer de kokosmelk los. Snij de koteletten in repen.Wentel de reepjes vlees eerst door de kokosmelk en vervolgens door het bloemmengsel. Bak de koteletreepjes bruin en krokant in hete olie.

  3. Snij de gehalveerd stokbroden open. Bestrijk de onderkant met wat sweet chili saus. Beleg het broodje verder met de koteletreepjes,gepekelde groenten, koriander en basilicum. Druppel er nog wat extra sweet chili saus over en sluit de broodjes. Serveer meteen.