De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Vietnamees stokbroodje met varkensreepjes

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Currypoeder Currypoeder1 tl tl
Tarwebloem Tarwebloem2 el el
Kokosmelk Kokosmelk80 ml ml
Koriander Koriander1 bosjes bosje
Basilicum Basilicum1 bosjes bosje
Stokbroden Stokbrood
(gehalveerd)
2
Varkenskoteletten Varkenskotelet4
Minikomkommers Minikomkommer
(in plakjes)
4
Wortelen Wortel
(in lucifers)
2
Radijzen Radijs
(in plakjes)
4
Azijn Azijn80 ml ml
Suiker Suiker75 g g
Zonnebloemolie Zonnebloemolie
Sweet chilisaus Sweet chilisaus
Peper Peper
Zout Zout

Vietnamees stokbroodje met varkensreepjes

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

45 min.
(3)

Bereiding

  1. Verwarm voor de gepekelde groenten de suiker en azijn op een laag vuur tot de suiker is opgelost. Laat afkoelen.Voeg de groenten toe en laat 30 minuten weken. Giet daarna af.
  2. Meng ondertussen het currypoeder onder de bloem en kruid met peper en zout. Roer de kokosmelk los. Snij de koteletten in repen.Wentel de reepjes vlees eerst door de kokosmelk en vervolgens door het bloemmengsel. Bak de koteletreepjes bruin en krokant in hete olie.
  3. Snij de gehalveerd stokbroden open. Bestrijk de onderkant met wat sweet chili saus. Beleg het broodje verder met de koteletreepjes,gepekelde groenten, koriander en basilicum. Druppel er nog wat extra sweet chili saus over en sluit de broodjes. Serveer meteen.