
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Aardappelen Aardappel | 500 g g | ||
Teentjes knoflook Teentje knoflook | 4 | ||
Bladspinazie Bladspinazie | 600 g g | ||
Kerstomaten Kerstomaat | 250 g g | ||
Lente-uitjes Lente-ui | 4 | ||
Groentebouillon Groentebouillon | 200 ml ml | ||
Pangasiusfilets Pangasiusfilet | 500 g g | ||
Citroensap Citroensap | 1 el el | ||
Boter Boter | |||
Olijfolie Olijfolie | |||
Peper Peper | |||
Zeezout Zeezout |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listVis op bedje van spinazie
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Schil de aardappelen, snijd ze in schijfjes en laat ze 10 minuten voorkoken in kokend gezouten water.
- Pel de knoflook en pers de teentjes. Verwarm olijfolie in een diepe pan. Laat er de spinazie in delen in slinken en kruid deze met zout, peper en de geperste knoflook. Was de tomaatjes en halveer ze. Was de lente-uien en snijd ze in ringen.
- Laat de aardappelen uitlekken en leg ze in een ingevette ovenschaal. Leg daarop de spinazie, de lente-uien en de tomaten. Giet daarover de warme groentebouillon en laat het geheel in een voorverwarmde oven op 180°C garen.
- Spoel de vis af, dep deze droog en kruid met zout, peper en citroensap. Leg de vis op de groenten. Laat nog 10 tot 12 minuten verder garen.