Vis op bedje van spinazie

Vis op bedje van spinazie
MoeilijkheidMakkelijk
Koken55 min

Voorbereiding

  1. Schil de aardappelen, snijd ze in schijfjes en laat ze 10 minuten voorkoken in kokend gezouten water.

  2. Pel de knoflook en pers de teentjes. Verwarm olijfolie in een diepe pan. Laat er de spinazie in delen in slinken en kruid deze met zout, peper en de geperste knoflook. Was de tomaatjes en halveer ze. Was de lente-uien en snijd ze in ringen.

  3. Laat de aardappelen uitlekken en leg ze in een ingevette ovenschaal. Leg daarop de spinazie, de lente-uien en de tomaten. Giet daarover de warme groentebouillon en laat het geheel in een voorverwarmde oven op 180°C garen.

  4. Spoel de vis af, dep deze droog en kruid met zout, peper en citroensap. Leg de vis op de groenten. Laat nog 10 tot 12 minuten verder garen.