De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Vis op bedje van spinazie

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Aardappelen Aardappel500 g g
Teentjes knoflook Teentje knoflook4
Bladspinazie Bladspinazie600 g g
Kerstomaten Kerstomaat250 g g
Lente-uitjes Lente-ui4
Groentebouillon Groentebouillon200 ml ml
Pangasiusfilets Pangasiusfilet500 g g
Citroensap Citroensap1 el el
Boter Boter
Olijfolie Olijfolie
Peper Peper
Zeezout Zeezout

Vis op bedje van spinazie

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

55 min.
(18)

Bereiding

  1. Schil de aardappelen, snijd ze in schijfjes en laat ze 10 minuten voorkoken in kokend gezouten water.
  2. Pel de knoflook en pers de teentjes. Verwarm olijfolie in een diepe pan. Laat er de spinazie in delen in slinken en kruid deze met zout, peper en de geperste knoflook. Was de tomaatjes en halveer ze. Was de lente-uien en snijd ze in ringen.
  3. Laat de aardappelen uitlekken en leg ze in een ingevette ovenschaal. Leg daarop de spinazie, de lente-uien en de tomaten. Giet daarover de warme groentebouillon en laat het geheel in een voorverwarmde oven op 180°C garen.
  4. Spoel de vis af, dep deze droog en kruid met zout, peper en citroensap. Leg de vis op de groenten. Laat nog 10 tot 12 minuten verder garen.