Vispannetje diabolique met een exotische twist

Vispannetje diabolique met een exotische twist
MoeilijkheidMakkelijk
Koken45 min

Voorbereiding

  1. Haal al het vlees van de kreeft uit de schaal en snij het in stukken.Pel de scampi’s en verwijder het darmkanaal. Bak ze mooi rozig, maar nog niet helemaal gaar, in olijfolie.

  2. Schep de scampi’s uit de pan en bak er nu de rode ui met de look in. Blus met de wijn en brokkel er het bouillonblokje bij. Breng alles aan de kook en laat de alcohol verdampen. Roer er de tomatenpuree door en breng op smaak met peper, zout, paprikapoeder, gedroogde tijm, chilipiment en cayennepeper.Giet er de kokosmelk bij en laat op een zacht vuur lichtjes indikken.

  3. Verdeel het kreeftenvlees en de scampi’s in een ovenschaal of pannetjes en giet er kokossaus over. Bestrooi met het paneermeel en zet nog even onder de ovengrill. Werk af met wat koriander. Serveer met kerstboombroodjes.