De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Vispannetje met korst van pistachenoten

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Vispannetjes Vispannetje4
Pistachenoten Pistachenoot100 g g
Citroenen Citroen
(zeste)
1
Peterselie Peterselie4 el el
Paneermeel Paneermeel50 g g
Asperges Asperges
(witte)
500 g g
Avocado's Avocado2
Citroenen Citroen
(sap)
1
Rode uien Rode ui1
komkommers Komkommer0,5
Rucola Rucola1 zakjes zakje
Geraspte Parmezaanse kaas Geraspte Parmezaanse kaas2 el el
Munt Munt takjes takje
Bruschettabrood Bruschettabrood
Olijfolie Olijfolie
Zout Zout
Peper Peper

Vispannetje met korst van pistachenoten

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

55 min.
(82)

Bereiding

  1. Vermaal de pistachenoten grof met een staafmixer (het hoeft geen poeder te worden) en meng met wat zeste van citroen, fijngesneden krulpeterselie en paneermeel. Breng verder op smaak met een snuifje peper en zout. Lepel de pistache over de vispannetjes en besprenkel nog met een beetje olijfolie en zet de vispannetjes in de oven.
  2. Gaar ze zoals beschreven op de verpakking.
  3. Maak de witte asperges schoon en bewaar de schil in een pot met licht gezouten kookwater. Gaar de witte asperges 7 minuten tot ze beetgaar zijn. Laat de asperges meteen in ijswater afkoelen en snij ze in 3 stukken.
  4. Verwijder de schil en de pit van de avocado. Besprenkel die meteen met het sap van 1 citroen en snij in parten. Snij de rode ui in ringen en de komkommer in plakjes.
  5. Meng alle ingrediënten samen met rucola en geraspte parmezaan. Snij de munt fijn en strooi die over de salade als frisse toets. Serveer met bruschette.