Vispannetje met korst van pistachenoten

Vispannetje met korst van pistachenoten
MoeilijkheidMakkelijk
Voorbereiding40 min
Koken15 min

Voorbereiding

  1. Vermaal de pistachenoten grof met een staafmixer (het hoeft geen poeder te worden) en meng met wat zeste van citroen, fijngesneden krulpeterselie en paneermeel. Breng verder op smaak met een snuifje peper en zout. Lepel de pistache over de vispannetjes en besprenkel nog met een beetje olijfolie en zet de vispannetjes in de oven.

  2. Gaar ze zoals beschreven op de verpakking.

  3. Maak de witte asperges schoon en bewaar de schil in een pot met licht gezouten kookwater. Gaar de witte asperges 7 minuten tot ze beetgaar zijn. Laat de asperges meteen in ijswater afkoelen en snij ze in 3 stukken.

  4. Verwijder de schil en de pit van de avocado. Besprenkel die meteen met het sap van 1 citroen en snij in parten. Snij de rode ui in ringen en de komkommer in plakjes.

  5. Meng alle ingrediënten samen met rucola en geraspte parmezaan. Snij de munt fijn en strooi die over de salade als frisse toets. Serveer met bruschette.