De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Vispannetje met peterseliekorstje

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Paneermeel Paneermeel70 g g
Peterselie Peterselie1 takjes takje
Teentjes knoflook Teentje knoflook1
Olijfolie Olijfolie2 el el
Peper Peper
Zout Zout
Kerstomaten Kerstomaat100 g g
Vispannetjes Vispannetje4
Citroenen Citroen
(in flinterdunne schijfjes )
1

Vispannetje met peterseliekorstje

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

35 min.
(1)

Bereiding

  1. Maak de kruidenkorst: mix het paneermeel met de peterselie, knoflook en olijfolie. Kruid met peper en zout en verdeel over de vispannetjes. Leg hierop de gehalveerde kerstomaatjes en schuif de vispannetjes in de oven.
  2. Werk net voor het serveren het geheel af met een flinterdun schijfje citroen en een takje peterselie.