
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Paneermeel Paneermeel | 70 g g | |
Peterselie Peterselie | 1 takjes takje | |
Teentjes knoflook Teentje knoflook | 1 | |
Olijfolie Olijfolie | 2 el el | |
Peper Peper | ||
Zout Zout | ||
Kerstomaten Kerstomaat | 100 g g | |
Vispannetjes Vispannetje | 4 | |
Citroenen
Citroen (in flinterdunne schijfjes ) | 1 |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listVispannetje met peterseliekorstje
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Maak de kruidenkorst: mix het paneermeel met de peterselie, knoflook en olijfolie. Kruid met peper en zout en verdeel over de vispannetjes. Leg hierop de gehalveerde kerstomaatjes en schuif de vispannetjes in de oven.
- Werk net voor het serveren het geheel af met een flinterdun schijfje citroen en een takje peterselie.