
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Witte asperges Witte asperge | 250 g g | ||
Vispannetjes
Vispannetje (op Oostendse wijze ) | 4 | ||
Citroenen Citroen | 4 schijfjes schijfje | ||
Peterselie
Peterselie (fijngehakt) | 4 el el |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listVispannetje van scampi met asperges
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Schil de asperges en verwijder de harde uiteinden. Blancheer ze kort (ongeveer 6 minuten) in kokend water. Laat ze onder koud, stromend water afkoelen en snij in kleine stukken.
- Verwarm de oven en de vispannetjes zoals vermeld op de verpakking. Voeg de laatste 5 minuten de asperges en de schijfjes citroen toe. Dien het geheel op met extra fijngehakte peterselie.