
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Kabeljauwfilets Kabeljauwfilet | 4 | ||
Groene asperges
Groene asperge (afhankelijk van de dikte) | 16 - 20 | ||
Platte peterselie Platte peterselie | 1 bosjes bosje | ||
Basilicum Basilicum | 1 bosjes bosje | ||
Teentjes knoflook Teentje knoflook | 1 | ||
Olijfolie Olijfolie | 100 ml ml | ||
Peper Peper | |||
Zout Zout |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listVispapillot met asperges
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Breng een grote kookpot met water en een flinke snuf zout aan de kook. Breek de droge uiteinden van de asperges.
- Blancheer de asperges 2 minuten in het kokende water. Ze mogen nog wat hard zijn, want nadien garen ze verder op de BBQ.
- Mix de platte peterselie, basilicum, knoflook en de olijfolie tot een fijne tapenade. Kruid met peper en zout.
- Leg 4 vellen aluminiumfolie klaar en verdeel er de groene asperges over. Leg telkens een kabeljauwfilet op de asperges en besmeer de vis vervolgens met een laagje tapenade.
- Vouw de folie strak toe en leg de papillot 7 à 8 minuten op de rand van de barbecue.
BBQ-tips:
- In een papillot kunnen zowel vlees, vis, groenten en fruit.
- Zorg dat de papillot stevig dicht is.
- Voeg altijd vocht toe: bouillon, olie, wijn, limoen- of citroensap …