Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Kabeljauwfilets Kabeljauwfilet | 4 | |
Groene asperges
Groene asperge (afhankelijk van de dikte) | 16 - 20 | |
Platte peterselie Platte peterselie | 1 bosjes bosje | |
Basilicum Basilicum | 1 bosjes bosje | |
Teentjes knoflook Teentje knoflook | 1 | |
Olijfolie Olijfolie | 100 ml ml | |
Peper Peper | ||
Zout Zout |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listVispapillot met asperges
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Breng een grote kookpot met water en een flinke snuf zout aan de kook. Breek de droge uiteinden van de asperges.
- Blancheer de asperges 2 minuten in het kokende water. Ze mogen nog wat hard zijn, want nadien garen ze verder op de BBQ.
- Mix de platte peterselie, basilicum, knoflook en de olijfolie tot een fijne tapenade. Kruid met peper en zout.
- Leg 4 vellen aluminiumfolie klaar en verdeel er de groene asperges over. Leg telkens een kabeljauwfilet op de asperges en besmeer de vis vervolgens met een laagje tapenade.
- Vouw de folie strak toe en leg de papillot 7 à 8 minuten op de rand van de barbecue.
BBQ-tips:
- In een papillot kunnen zowel vlees, vis, groenten en fruit.
- Zorg dat de papillot stevig dicht is.
- Voeg altijd vocht toe: bouillon, olie, wijn, limoen- of citroensap …