De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Visschotel à la Zalmatiër (Gerookte zalmtartaar met verse dille)

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Gerookte zalm Gerookte zalm75 g g
komkommers Komkommer1
Frambozen Framboos3 stukken stuk
Beschuiten Beschuit0,5
Dille Dille takjes takje

Visschotel à la Zalmatiër (Gerookte zalm-tartaar met verse dille)

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

10 min.
(7)

Bereiding

  1. Snij de gerookte zalm in kleine stukjes. Hak de helft van de dille fijn en meng door de gerookte zalm.
  2. Schil met een dunschiller 2 lange linten van de komkommer. Snij de linten in de breedte doormidden en rol strak op.
  3. Scheur de frambozen in 2 helften en verkruimel de beschuit.
  4. Schep een flinke eetlepel van de zalmtartaar midden in het hondenbakje.
  5. Schik vervolgens de komkommerrolletjes en de framboos in het bakje.
  6. Werk af met verkruimelde beschuit en plukjes dille.