De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Vitello tonnato met groene boontjes

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Vitello tonnato Vitello tonnato220 g g

Voor de boontjessalade

Sperziebonen Sperziebonen300 g g
Rode uien Rode ui1
Ansjovisfilets in olijfolie Ansjovisfilet in olijfolie8
Peterselie Peterselie
Tomaten Tomaat2
Olijfolie Olijfolie1 el el
Peper Peper

Vitello tonnato met groene boontjes

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

15 min.
(10)

Bereiding

  1. Maak de boontjessalade. Blancheer de groene boontjes in kokend gezouten water, giet af en verfris onder koud stromend water. Hak de rode ui, ansjovis en peterselie. Snij de tomaten en boontjes in blokjes. Meng alle ingrediënten onder elkaar. Giet er de olijfolie over en kruid met peper.
  2. Schik de vitello tonnato op borden, verdeel de boontjessalade in het midden en werk af met de gehakte peterselie.