Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Vitello tonnato Vitello tonnato | 220 g g |
Voor de boontjessalade
Sperziebonen Sperziebonen | 300 g g | |
Rode uien Rode ui | 1 | |
Ansjovisfilets in olijfolie Ansjovisfilet in olijfolie | 8 | |
Peterselie Peterselie | ||
Tomaten Tomaat | 2 | |
Olijfolie Olijfolie | 1 el el | |
Peper Peper |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listVitello tonnato met groene boontjes
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Maak de boontjessalade. Blancheer de groene boontjes in kokend gezouten water, giet af en verfris onder koud stromend water. Hak de rode ui, ansjovis en peterselie. Snij de tomaten en boontjes in blokjes. Meng alle ingrediënten onder elkaar. Giet er de olijfolie over en kruid met peper.
- Schik de vitello tonnato op borden, verdeel de boontjessalade in het midden en werk af met de gehakte peterselie.