
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Vellen pizzadeeg Vel pizzadeeg | 1 | |
Gehakt
Gehakt (varkens/kalf) | 250 g g | |
Sjalotten
Sjalot (gesnipperd) | 1 | |
Erwten
Erwten (diepgevroren) | 150 g g | |
Peterselie
Peterselie (gehakt) | 2 el el | |
Hardgekookte eieren Hardgekookt ei | 4 | |
Eieren
Ei (losgeklopt) | 1 | |
Olijfolie Olijfolie | ||
Peper Peper | ||
Zout Zout |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listVlechtbrood voor Pasen
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Verwarm de oven voor op 180°C. Verhit een scheutje olijfolie in een pan en bak het sjalotje glazig. Voeg het gehakt toe en bak rul. Meng er de erwtjes onder en laat nog 2 minuten meebakken. Voeg de peterselie toe en kruid met peper en zout. Laat afkoelen.
- Rol het deeg met het bakpapier uit. Schep het gehaktmengsel in het midden van het deeg. Leg de eieren erop.
- Snij met een scherp mes het deeg aan de zijkanten elke 2 cm in tot 1/2 cm van de vulling. Vlecht nu de reepjes om en om kruiselings over de vulling. Bestrijk met het ei.
- Leg het brood met het bakpapier op een bakplaat, kruid met peper en zout en bak in 15 minuten goudbruin. Laat wat afkoelen en snij in plakken.