Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Vleesbrood Vleesbrood | 800 g g | |
Noordkrieken Noordkrieken | 700 g g | |
Krielaardappelen Krielaardappel | 600 g g | |
Sausbinder Sausbinder | ||
Zout Zout |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listVleesbrood met krieken
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Verwarm de oven voor op 180 °C.
- Zet het vlees in de oven en bak in 30 à 35 minuten goudbruin.
- Warm de krieken op. Doe het kriekensap in een apart kommetje en roer er wat Kania-sausbinder door. Giet dit mengsel al roerend langzaam bij de kokende krieken, tot de saus gebonden is.
- Kook de krieltjes gaar in gezouten water.
- Serveer het vleesbrood met de krieken en krieltjes.