De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Vogelnestjes

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Gemengd gehakt Gemengd gehakt400 g g
Sjalotten Sjalot1
Stengels selder Stengel selder
(witte)
2
Olijfolie Olijfolie1 el el
Tomatensaus rucola & parmigiano reggiano Tomatensaus rucola & parmigiano reggiano350 g g
Eieren Ei5
Paneermeel Paneermeel2 el el
Peterselie Peterselie
Boter Boter50 g g
Peper Peper
Zout Zout

Vogelnestjes

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

30 min.
(8)

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 180 °C.
  2. Snipper de sjalot en snij de witte selder in blokjes. Fruit even in de olijfolie.
  3. Voeg de luxetomatensaus toe en laat even sudderen tot de selder gaar is.
  4. Kook 4 eieren 7 minuten in gezouten water. Giet af, laat afkoelen en pel de eieren.
  5. Meng het gemengd gehakt met 1 ei en het paneermeel, kruid met peper en zout. Meng grondig onder elkaar en wikkel het gehakt rond de gekookte eieren.
  6. Smelt de boter in een pan en bak de vogelnestjes goudbruin.
  7. Zet in de voorverwarmde oven en bak nog 10 minuten.
  8. Serveer de gehalveerde vogelnestjes met de luxetomatensaus. Werk af met gehakte peterselie. Lekker met aardappelpuree of pommes duchesse.