Vogelnestjes

Vogelnestjes
MoeilijkheidMakkelijk
Koken30 min

Voorbereiding

  1. Verwarm de oven voor op 180 °C.

  2. Snipper de sjalot en snij de witte selder in blokjes. Fruit even in de olijfolie.

  3. Voeg de luxetomatensaus toe en laat even sudderen tot de selder gaar is.

  4. Kook 4 eieren 7 minuten in gezouten water. Giet af, laat afkoelen en pel de eieren.

  5. Meng het gemengd gehakt met 1 ei en het paneermeel, kruid met peper en zout. Meng grondig onder elkaar en wikkel het gehakt rond de gekookte eieren.

  6. Smelt de boter in een pan en bak de vogelnestjes goudbruin.

  7. Zet in de voorverwarmde oven en bak nog 10 minuten.

  8. Serveer de gehalveerde vogelnestjes met de luxetomatensaus. Werk af met gehakte peterselie. Lekker met aardappelpuree of pommes duchesse.