
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Gemengd gehakt Gemengd gehakt | 400 g g | |
Sjalotten Sjalot | 1 | |
Stengels selder
Stengel selder (witte) | 2 | |
Olijfolie Olijfolie | 1 el el | |
Tomatensaus rucola & parmigiano reggiano Tomatensaus rucola & parmigiano reggiano | 350 g g | |
Eieren Ei | 5 | |
Paneermeel Paneermeel | 2 el el | |
Peterselie Peterselie | ||
Boter Boter | 50 g g | |
Peper Peper | ||
Zout Zout |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listVogelnestjes
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Verwarm de oven voor op 180 °C.
- Snipper de sjalot en snij de witte selder in blokjes. Fruit even in de olijfolie.
- Voeg de luxetomatensaus toe en laat even sudderen tot de selder gaar is.
- Kook 4 eieren 7 minuten in gezouten water. Giet af, laat afkoelen en pel de eieren.
- Meng het gemengd gehakt met 1 ei en het paneermeel, kruid met peper en zout. Meng grondig onder elkaar en wikkel het gehakt rond de gekookte eieren.
- Smelt de boter in een pan en bak de vogelnestjes goudbruin.
- Zet in de voorverwarmde oven en bak nog 10 minuten.
- Serveer de gehalveerde vogelnestjes met de luxetomatensaus. Werk af met gehakte peterselie. Lekker met aardappelpuree of pommes duchesse.