De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Vogelnestjes

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Gemengd gehakt Gemengd gehakt400 g g
Sjalotten Sjalot1
Stengels selder Stengel selder
(witte)
2
Olijfolie Olijfolie1 el el
Tomatensaus rucola & parmigiano reggiano Tomatensaus rucola & parmigiano reggiano350 g g
Eieren Ei5
Paneermeel Paneermeel2 el el
Peterselie Peterselie
Boter Boter50 g g
Peper Peper
Zout Zout

Vogelnestjes

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

30 min.
(5)

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 180 °C.
  2. Snipper de sjalot en snij de witte selder in blokjes. Fruit even in de olijfolie.
  3. Voeg de luxetomatensaus toe en laat even sudderen tot de selder gaar is.
  4. Kook 4 eieren 7 minuten in gezouten water. Giet af, laat afkoelen en pel de eieren.
  5. Meng het gemengd gehakt met 1 ei en het paneermeel, kruid met peper en zout. Meng grondig onder elkaar en wikkel het gehakt rond de gekookte eieren.
  6. Smelt de boter in een pan en bak de vogelnestjes goudbruin.
  7. Zet in de voorverwarmde oven en bak nog 10 minuten.
  8. Serveer de gehalveerde vogelnestjes met de luxetomatensaus. Werk af met gehakte peterselie. Lekker met aardappelpuree of pommes duchesse.

Gelijkaardige recepten

Asperges à la flamande

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Asperges à la flamande
20 min.
(2)
Asperges op z'n Vlaams

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Asperges op z'n Vlaams
20 min.
(17)
Gehaktbrood met eieren

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Gehaktbrood met eieren
60 min.
(3)
Veggie vol-au-vent

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Veggie vol-au-vent
40 min.
(1)
Rundstoofvlees met Gauloise

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Rundstoofvlees met Gauloise
2:10 u.
(1)
Rijkelijke nachoschotel met gehakt

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Rijkelijke nachoschotel met gehakt
30 min.
(8)
Zomersalade met mosseltjes en salsa verde

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Zomersalade met mosseltjes en salsa verde
40 min.
(2)
Konijn met bruin bier en champignons

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Konijn met bruin bier en champignons
1:50 u.
(1)
Koninginnenhapje met parelhoen

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Koninginnenhapje met parelhoen
60 min.
(1)
Provençaals vogelnestje met krokante aardappelschijfjes

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Provençaals vogelnestje met krokante aardappelschijfjes
30 min.
(3)
Gegrilde Ardeense oester met mosterdsausje

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Gegrilde Ardeense oester met mosterdsausje
25 min.
(2)
Vol-au-vent

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Vol-au-vent
45 min.
(4)
Ardeens gebraad met kaas, hesp en champignonsaus

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ardeens gebraad met kaas, hesp en champignonsaus
60 min.
(1)
Waterzooi van kabeljauw

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Waterzooi van kabeljauw
60 min.
(7)
Hamrolletjes met witloof en puree

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Hamrolletjes met witloof en puree
60 min.
(2)