De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Volkorenpasta met kabeljauw en tomaten-paprikasaus

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Kabeljauwfilets Kabeljauwfilet4
Uien Ui
(fijngesnipperd)
1
Teentjes knoflook Teentje knoflook
(geperst)
2
Rode paprika's Rode paprika
(in blokjes (bokaal) & gegrild)
720 ml ml
Tijmblaadjes Tijmblaadjes2 el el
Gedroogde oregano Gedroogde oregano1 el el
Tomatenblokjes Tomatenblokjes
(uit blik)
800 g g
Kerstomaten Kerstomaat250 g g
Penne Penne
(volkoren)
400 g g
Pijnboompitten Pijnboompitten40 g g
Olijfolie Olijfolie
Peper Peper
Zout Zout

Volkorenpasta met kabeljauw en tomaten-paprikasaus

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

40 min.
(87)

Bereiding

  1. Kook de pasta beetgaar in licht gezouten water. Bak de ui met de look glazig in olijfolie in een ovenbestendige pan. Voeg de paprikablokjes, de tijm, de oregano, de tomatenblokjes en de kerstomaten toe. Kruid met peper en zout. Laat 10 minuten op een zacht vuur pruttelen.
  2. Verwarm de oven voor op 180°C. Breng de vis op smaak met peper en zout en leg ze in de saus. Keer de vis om, druppel er nog wat olijfolie over en bestrooi met de pijnboompitten. Zet de pan 10 minuten in de oven. Serveer met de pasta.