Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Kabeljauwfilets Kabeljauwfilet | 4 | |
Uien
Ui (fijngesnipperd) | 1 | |
Teentjes knoflook
Teentje knoflook (geperst) | 2 | |
Rode paprika's
Rode paprika (in blokjes (bokaal) & gegrild) | 720 ml ml | |
Tijmblaadjes Tijmblaadjes | 2 el el | |
Gedroogde oregano Gedroogde oregano | 1 el el | |
Tomatenblokjes
Tomatenblokjes (uit blik) | 800 g g | |
Kerstomaten Kerstomaat | 250 g g | |
Penne
Penne (volkoren) | 400 g g | |
Pijnboompitten Pijnboompitten | 40 g g | |
Olijfolie Olijfolie | ||
Peper Peper | ||
Zout Zout |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listVolkorenpasta met kabeljauw en tomaten-paprikasaus
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Kook de pasta beetgaar in licht gezouten water. Bak de ui met de look glazig in olijfolie in een ovenbestendige pan. Voeg de paprikablokjes, de tijm, de oregano, de tomatenblokjes en de kerstomaten toe. Kruid met peper en zout. Laat 10 minuten op een zacht vuur pruttelen.
- Verwarm de oven voor op 180°C. Breng de vis op smaak met peper en zout en leg ze in de saus. Keer de vis om, druppel er nog wat olijfolie over en bestrooi met de pijnboompitten. Zet de pan 10 minuten in de oven. Serveer met de pasta.