
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Sneetjes volkorenbrood
Sneetje volkorenbrood (dik gesneden) | 3 sneetjes sneetje | ||
Gekookte ham
Gekookte ham (Meesterlyck) | 1 sneetjes sneetje | ||
Kaas Kaas | 1 sneetjes sneetje | ||
Gerookte zalm Gerookte zalm | 2 sneetjes sneetje | ||
Eieren Ei | 2 |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listVolkorensoldaatjes met dopeitjes
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Toast het volkorenbrood. Doe er de korstjes van en schik het beleg naar believen op het volkorenbrood. Snijd de toasts in ‘soldaatjes’.
- Breng water aan de kook en kook de eitjes zacht in ca. 4 minuten.
- Serveer het ‘dopeitje’ met daarbij de soldaatjes.