De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Volkorensoldaatjes met dopeitjes

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Sneetjes volkorenbrood Sneetje volkorenbrood
(dik gesneden)
3 sneetjes sneetje
Gekookte ham Gekookte ham
(Meesterlyck)
1 sneetjes sneetje
Kaas Kaas1 sneetjes sneetje
Gerookte zalm Gerookte zalm2 sneetjes sneetje
Eieren Ei2

Volkorensoldaatjes met dopeitjes

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

10 min.
(2)

Bereiding

  1. Toast het volkorenbrood. Doe er de korstjes van en schik het beleg naar believen op het volkorenbrood. Snijd de toasts in ‘soldaatjes’.
  2. Breng water aan de kook en kook de eitjes zacht in ca. 4 minuten.
  3. Serveer het ‘dopeitje’ met daarbij de soldaatjes.