De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Walnotencake met witte chocolade

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Bruine suiker Bruine suiker80 g g
Suiker Suiker125 g g
Boter Boter
(op kamertemperatuur)
180 g g
Eieren Ei4
Tarwebloem Tarwebloem250 g g
Bakpoeder Bakpoeder2 tl tl
Walnoten Walnoten
(grof gehakt)
150 g g
Witte chocolade Witte chocolade200 g g
Zout Zout

Walnotencake met witte chocolade

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

1:20 u.
(84)

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 180°C. Mix beide suikers met de boter romig. Mix er de eieren een voor een door.Spatel er de bloem, bakpoeder, het zout en 2/3de van de noten door.
  2. Schep het beslag in een beboterde en bebloemde cakevorm. Zet de cake 45 à 50 minuten in de oven.Dek eventueel af met aluminiumfolie als de bovenkant te bruin wordt.
  3. Haal de cake uit de vorm en laat volledig afkoelen op een rooster.
  4. Smelt de witte chocolade au bain marie. Giet dit over de cake en laat wat afdruipen langs de zijkanten. Bestrooi
    met de resterende noten.
Walnotencake met witte chocolade
1:20 u.

Walnotencake met witte chocolade

Ingrediënten

Bruine suiker
80 g
Suiker
125 g
Boter (op kamertemperatuur)
180 g
Ei
4
Tarwebloem
250 g
Bakpoeder
2 tl
Walnoten (grof gehakt)
150 g
Witte chocolade
200 g
Zout
Walnotencake met witte chocolade
1:20 u.

Step 1

Walnotencake met witte chocolade

  1. Verwarm de oven voor op 180°C. Mix beide suikers met de boter romig. Mix er de eieren een voor een door.Spatel er de bloem, bakpoeder, het zout en 2/3de van de noten door.
  2. Schep het beslag in een beboterde en bebloemde cakevorm. Zet de cake 45 à 50 minuten in de oven.Dek eventueel af met aluminiumfolie als de bovenkant te bruin wordt.
  3. Haal de cake uit de vorm en laat volledig afkoelen op een rooster.
  4. Smelt de witte chocolade au bain marie. Giet dit over de cake en laat wat afdruipen langs de zijkanten. Bestrooi
    met de resterende noten.
Bruine suiker: 80 g
Suiker: 125 g
Boter (op kamertemperatuur): 180 g
Ei: 4
Tarwebloem: 250 g
Bakpoeder: 2 tl
Walnoten (grof gehakt): 150 g
Witte chocolade: 200 g
Zout
Walnotencake met witte chocolade

Feedback

How did you like cooking with us?

Gelijkaardige recepten

Biscuittaart met citroenfrosting

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Biscuittaart met citroenfrosting
1:15 u.
(59)
Chocoladetaart met Conferenceperen

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Chocoladetaart met Conferenceperen
1:15 u.
(2)
Tricolore brownie

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Tricolore brownie
40 min.
(5)
Face pancakes

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Face pancakes
60 min.
(0)
Chocolade tulbandcake

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Chocolade tulbandcake
1:05 u.
(2)
Chocoladekuipjes met frambozenmousse

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Chocoladekuipjes met frambozenmousse
40 min.
(3)
Chocoladecake met notenglazuur

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Chocoladecake met notenglazuur
1:30 u.
(0)
Chocoladebuns

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Chocoladebuns
60 min.
(1)
Petit-beurretaart met vanillesaus

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Petit-beurretaart met vanillesaus
30 min.
(0)
Eetbare ijscoupjes

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Eetbare ijscoupjes
35 min.
(0)
Chocoladecake met banaan

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Chocoladecake met banaan
1:20 u.
(4)
Chocoladetaart met meringue

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Chocoladetaart met meringue
40 min.
(1)
Gemarmerde tulbandcake met chocoladeglazuur

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Gemarmerde tulbandcake met chocoladeglazuur
1:15 u.
(3)
Zoute chocoladetaartjes met karamel

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Zoute chocoladetaartjes met karamel
40 min.
(4)
Moelleux met bessencoulis

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Moelleux met bessencoulis
25 min.
(0)