
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Bruine suiker Bruine suiker | 80 g g | |
Suiker Suiker | 125 g g | |
Boter
Boter (op kamertemperatuur) | 180 g g | |
Eieren Ei | 4 | |
Tarwebloem Tarwebloem | 250 g g | |
Bakpoeder Bakpoeder | 2 tl tl | |
Walnoten
Walnoten (grof gehakt) | 150 g g | |
Witte chocolade Witte chocolade | 200 g g | |
Zout Zout |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listWalnotencake met witte chocolade
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Verwarm de oven voor op 180°C. Mix beide suikers met de boter romig. Mix er de eieren een voor een door.Spatel er de bloem, bakpoeder, het zout en 2/3de van de noten door.
- Schep het beslag in een beboterde en bebloemde cakevorm. Zet de cake 45 à 50 minuten in de oven.Dek eventueel af met aluminiumfolie als de bovenkant te bruin wordt.
- Haal de cake uit de vorm en laat volledig afkoelen op een rooster.
- Smelt de witte chocolade au bain marie. Giet dit over de cake en laat wat afdruipen langs de zijkanten. Bestrooi
met de resterende noten.