De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Walnotencake met witte chocolade

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Bruine suiker Bruine suiker80 g g
Suiker Suiker125 g g
Boter Boter
(op kamertemperatuur)
180 g g
Eieren Ei4
Tarwebloem Tarwebloem250 g g
Bakpoeder Bakpoeder2 tl tl
Walnoten Walnoten
(grof gehakt)
150 g g
Witte chocolade Witte chocolade200 g g
Zout Zout

Walnotencake met witte chocolade

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

1:20 u.
(152)

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 180°C. Mix beide suikers met de boter romig. Mix er de eieren een voor een door.Spatel er de bloem, bakpoeder, het zout en 2/3de van de noten door.
  2. Schep het beslag in een beboterde en bebloemde cakevorm. Zet de cake 45 à 50 minuten in de oven.Dek eventueel af met aluminiumfolie als de bovenkant te bruin wordt.
  3. Haal de cake uit de vorm en laat volledig afkoelen op een rooster.
  4. Smelt de witte chocolade au bain marie. Giet dit over de cake en laat wat afdruipen langs de zijkanten. Bestrooi
    met de resterende noten.