De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Warme broodsalade met tomaatjes en rode ui

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Teentjes knoflook Teentje knoflook2
Rode uien Rode ui
(in halve maantjes)
1
Kerstomaten Kerstomaat600 g g
Basilicum Basilicum
Ciabatta's Ciabatta200 g g
Balsamicocrème Balsamicocrème1 el el
Olijfolie Olijfolie
Peper Peper
Zout Zout

Warme broodsalade met tomaatjes en rode ui

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

25 min.
(22)

Bereiding

 

  1. Verwarm de oven voor op 200°C. Trek het brood in hapklare stukken. Hussel ze met een scheutje olijfolie en de geperste look. Kruid met peper en zout en leg ze op een met bakpapier beklede bakplaat. Zet 5 à 10 minuten in de oven tot het brood goudbruin kleurt.
  2. Snij de tomaten in hapklare stukken (of halveer de kerstomaatjes). Meng er de rode ui, het brood en een scheutje olijfolie onder. Kruid met peper en zout en zet nog 5 minuten in de oven. Hussel er de warme broodstukjes onder.
  3. Werk de broodsalade voor het serveren af met de balsamicocrème en de basilicumblaadjes.