
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Teentjes knoflook Teentje knoflook | 2 | |
Rode uien
Rode ui (in halve maantjes) | 1 | |
Kerstomaten Kerstomaat | 600 g g | |
Basilicum Basilicum | ||
Ciabatta's Ciabatta | 200 g g | |
Balsamicocrème Balsamicocrème | 1 el el | |
Olijfolie Olijfolie | ||
Peper Peper | ||
Zout Zout |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listWarme broodsalade met tomaatjes en rode ui
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Verwarm de oven voor op 200°C. Trek het brood in hapklare stukken. Hussel ze met een scheutje olijfolie en de geperste look. Kruid met peper en zout en leg ze op een met bakpapier beklede bakplaat. Zet 5 à 10 minuten in de oven tot het brood goudbruin kleurt.
- Snij de tomaten in hapklare stukken (of halveer de kerstomaatjes). Meng er de rode ui, het brood en een scheutje olijfolie onder. Kruid met peper en zout en zet nog 5 minuten in de oven. Hussel er de warme broodstukjes onder.
- Werk de broodsalade voor het serveren af met de balsamicocrème en de basilicumblaadjes.