Voorbereiding
Breng de halfvolle melk aan de kook.
Roer hier langzaam de havermout doorheen.
Laat 2 minuten zachtjes koken.
Neem de pan van het vuur en laat het geheel even staan.
Doe de halfvolle melk in een kom.
Voeg hier de havermout aan toe.
Verwarm het geheel 3 minuten op 800 watt
Verwijder het klokhuis van de appel. Snijd de appel in kleine stukken.
Dresseer het havermoutmengsel met de noten en stukjes appel.
Methode 1: Op het kookvuur
Methode 2: In de microgolfoven
Ga verder na methode 1 en methode 2:
Voedingswaardes per portie:
Energie: 461,3 kcal
Eiwitten: 15,5 g
Vetten: 21,1 g
Koolhydraten: 49,3 g
Recept ontwikkeld door Tom Maes, in opdracht van de Artesis Plantijn Hogeschool, in het kader van Week van de Diëtist.