De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Warme winterse salade

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Kalkoenborstfilet Kalkoenborstfilet4
Spruitjes Spruitjes500 g g
Kastanjechampignons Kastanjechampignons250 g g
Uien Ui
(fijngesnipperd)
1
Gedroogde veenbessen Gedroogde veenbessen80 g g
krielaardappelen krielaardappel
(voorgekookt)
250 g g
Gerookt spek Gerookt spek
(blokjes)
120 g g
Tarwebloem Tarwebloem2 el el
Groentebouillon Groentebouillon0,5 blokjes blokje
Kookroom Kookroom200 ml ml
Water Water250 ml ml
Boter Boter
Peper Peper
Zout Zout

Warme winterse salade

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

40 min.
(4)

Bereiding

  1. Maak de spruitjes schoon en snij ze in partjes. Verhit een klontje boter en bak de spruiten, de ui, de krieltjes, het spek en de champignons goudbruin.
  2. Voeg de bloem toe en bak al roerend 1 minuut mee. Verkruimel er het bouillonblokje over, voeg de veenbessen, de room en het water toe. Breng aan de kook en laat 10 minuten op een zacht voor sudderen. Roer regelmatig. Kruid met peper en zout.
  3. Snijd de kalkoenborstfilet in plakjes en grill ze mooi goudbruin en gaar. Kruid met peper en zout. Serveer bij de warme salade.