
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Kalkoenborstfilet Kalkoenborstfilet | 4 | |
Spruitjes Spruitjes | 500 g g | |
Kastanjechampignons Kastanjechampignons | 250 g g | |
Uien
Ui (fijngesnipperd) | 1 | |
Gedroogde veenbessen Gedroogde veenbessen | 80 g g | |
Krielaardappelen
Krielaardappel (voorgekookt) | 250 g g | |
Gerookt spek
Gerookt spek (blokjes) | 120 g g | |
Tarwebloem Tarwebloem | 2 el el | |
Groentebouillon Groentebouillon | 0,5 blokjes blokje | |
Kookroom Kookroom | 200 ml ml | |
Water Water | 250 ml ml | |
Boter Boter | ||
Peper Peper | ||
Zout Zout |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listWarme winterse salade
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Maak de spruitjes schoon en snij ze in partjes. Verhit een klontje boter en bak de spruiten, de ui, de krieltjes, het spek en de champignons goudbruin.
- Voeg de bloem toe en bak al roerend 1 minuut mee. Verkruimel er het bouillonblokje over, voeg de veenbessen, de room en het water toe. Breng aan de kook en laat 10 minuten op een zacht voor sudderen. Roer regelmatig. Kruid met peper en zout.
- Snijd de kalkoenborstfilet in plakjes en grill ze mooi goudbruin en gaar. Kruid met peper en zout. Serveer bij de warme salade.