Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Watermeloenen Watermeloen | 0,25 | |
Rode uien Rode ui | 1 | |
Puntpaprikas Puntpaprika | 1 | |
Zout Zout |
Voor de vinaigrette
Zeezout Zeezout | 1 el el | |
Suiker Suiker | 150 g g | |
Limoensap Limoensap | 150 ml ml | |
Peper Peper |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listWatermeloen relish
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Verwijder de schil van de watermeloen, de schil van de ui en de zaadlijst van de rode puntpaprika. Snij alles in fijne blokjes. Voeg het zout toe en laat een nachtje in de koelkast uitlekken.
- Doe alle ingrediënten voor de vinaigrette in een sauspannetje. Zet op een vuur en breng aan de kook. Voeg de fijngesneden groenten-fruitmengeling toe aan het sauspannetje. Breng verder aan de kook. Van zodra het geheel pruttelt, draai je het vuur zachter en laat je het op een laag vuurtje 10 minuten verder garen.