
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Panettone
Panettone (classico) | 350 g g | |
Eieren Ei | 4 | |
Melk Melk | 150 ml ml | |
Boter Boter | ||
Vanillesuiker Vanillesuiker | 1 zakjes zakje | |
Appels Appel | 2 | |
Munt Munt | ||
Citroenen
Citroen (sap) | 0,5 | |
Blauwe bessen Blauwe bes | 70 g g | |
Poedersuiker Poedersuiker |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listWentelteefjes van panettone met gebakken appeltjes, blauwe bessen en munt
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Klop de eieren los met de melk. Wentel de sneetjes panettone door het eimengsel en bak ze één voor één in hete boter langs beide kanten goudbruin.
- Was de appelen en snij ze in plakjes. Bak ze in boter goudbruin. Bestrooi met de vanillesuiker en breng op smaak met het citroensap.
- Leg de wentelteefjes op een mooie schaal. Schep er de appeltje op en verdeel er de bessen over. Werk af met de munt en wat poedersuiker.
