De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Wentelteefjes van panettone met gebakken appeltjes, blauwe bessen en munt

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Panettone Panettone
(classico)
350 g g
Eieren Ei4
Melk Melk150 ml ml
Boter Boter
Vanillesuiker Vanillesuiker1 zakjes zakje
Appels Appel2
Munt Munt
Citroenen Citroen
(sap)
0,5
Blauwe bessen Blauwe bes70 g g
Poedersuiker Poedersuiker

Wentelteefjes van panettone met gebakken appeltjes, blauwe bessen en munt

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

25 min.
(51)

Bereiding

 

  1. Klop de eieren los met de melk. Wentel de sneetjes panettone door het eimengsel en bak ze één voor één in hete boter langs beide kanten goudbruin.
  2. Was de appelen en snij ze in plakjes. Bak ze in boter goudbruin. Bestrooi met de vanillesuiker en breng op smaak met het citroensap. 
  3. Leg de wentelteefjes op een mooie schaal. Schep er de appeltje op en verdeel er de bessen over. Werk af met de munt en wat poedersuiker. 
Wentelteefjes van panettone met gebakken appeltjes, blauwe bessen en munt