Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Toastjes Toastjes | 2 sneetjes sneetje | |
Vanillesuiker Vanillesuiker | 4 g g | |
Magere platte kaas Magere platte kaas | 50 g g | |
seizoensfruit seizoensfruit | 50 g g | |
Pecannoten Pecannoten | 6 g g | |
Eieren Ei | 1 | |
Halfvolle melk Halfvolle melk | 250 ml ml | |
Margarine Margarine | 5 g g | |
Rozijnen Rozijnen | 10 g g |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listWentelteefjes van volkorentoast met platte kaas en fruit
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Doe de vanillesuiker bij de platte kaas. Was, schil en snijd het fruit in stukjes. Hak de pecannoten grof.
- Klop het ei samen met de melk los in een diep bord.
- Neem 2 sneden volkorentoast. Steek eventueel een cirkel uit de toasts met een dresseerring of kies een vorm naar keuze. Dompel de toast in het eimengsel.
- Smelt de margarine in de pan. Bak de toasts aan beide kanten goudbruin.
- Serveer de wentelteefjes met een toef platte kaas, fruit, gehakte pecannoten en rozijnen.
Voedingswaardes per portie:
Energie: 373 kcal
Eiwitten: 14,7 g
Vetten: 14,4 g
Koolhydraten: 46,2 g
Recept ontwikkeld door Iris Hollevoet, student voedings- en dieetkunde,
in opdracht van VIVES, in het kader van Week van de diëtist.