De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Wildkroketjes met tartaar van rode biet

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Wildkroketten Wildkroket8
Sinaasappels Sinaasappel1
Peterselie Peterselie
Rode uien Rode ui1
Voorgekookte rode bieten Voorgekookte rode biet250 g g
Olijfolie Olijfolie2 el el
Peper Peper
Zout Zout

Wildkroketjes met tartaar van rode biet

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

30 min.
(4)

Bereiding

  1. Snij de schil van de sinaasappel weg tot op het vruchtvlees en snij de partjes van tussen de vliezen. Vang het sap op. Snij de sinaasappelpartjes in stukjes. Hak een handvol peterselie en rode ui fijn. Snij de rode bieten in blokjes. Meng alle ingrediënten met de olijfolie en kruid met peper en zout.
  2. Frituur de wildkroketjes en serveer met de tartaar van rode biet.

ONZE WIJNTIP: Bourgogne AOP Hautes Côtes de Nuits, 2012