
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Wildkroketten Wildkroket | 8 | |
Sinaasappels Sinaasappel | 1 | |
Peterselie Peterselie | ||
Rode uien Rode ui | 1 | |
Voorgekookte rode bieten Voorgekookte rode biet | 250 g g | |
Olijfolie Olijfolie | 2 el el | |
Peper Peper | ||
Zout Zout |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listWildkroketjes met tartaar van rode biet
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Snij de schil van de sinaasappel weg tot op het vruchtvlees en snij de partjes van tussen de vliezen. Vang het sap op. Snij de sinaasappelpartjes in stukjes. Hak een handvol peterselie en rode ui fijn. Snij de rode bieten in blokjes. Meng alle ingrediënten met de olijfolie en kruid met peper en zout.
- Frituur de wildkroketjes en serveer met de tartaar van rode biet.
ONZE WIJNTIP: Bourgogne AOP Hautes Côtes de Nuits, 2012