
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Wildpaté Wildpaté | 250 g g | |
Uien
Ui (groot formaat) | 1 | |
Boter Boter | 30 g g | |
Suiker Suiker | 50 g g | |
Azijn Azijn | 3 el el | |
Dadelbroden
Dadelbrood (om te serveren) |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listWildpaté met gekonfijte ui en dadelbrood
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Snipper de ui en fruit goudbruin in de boter. Bestrooi met de suiker en laat karamelliseren. Blus met de azijn en laat even inkoken.
- Serveer de wildpaté met de gekonfijte ui en het dadelbrood.
ONZE WIJNTIP: Coteaux Bourguignons, 2014