De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Wildpaté met gekonfijte ui en dadelbrood

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Wildpaté Wildpaté250 g g
Uien Ui
(groot formaat)
1
Boter Boter30 g g
Suiker Suiker50 g g
Azijn Azijn3 el el
Dadelbroden Dadelbrood
(om te serveren)

Wildpaté met gekonfijte ui en dadelbrood

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

25 min.
(6)

Bereiding

  1. Snipper de ui en fruit goudbruin in de boter. Bestrooi met de suiker en laat karamelliseren. Blus met de azijn en laat even inkoken.
  2. Serveer de wildpaté met de gekonfijte ui en het dadelbrood.

ONZE WIJNTIP: Coteaux Bourguignons, 2014