De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Wildsaus met gekaramelliseerde rode uien

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Rode uien Rode ui4
Tijm Tijm
Boter Boter50 g g
Suiker Suiker1 el el
Azijn Azijn1 tl tl
Wildfond Wildfond20 cl cl
Peper Peper
Zout Zout

Wildsaus met gekaramelliseerde rode uien

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

20 min.
(7)

Bereiding

  1. Snij de rode uien in reepjes en haal de blaadjes van enkele takjes tijm. Fruit beide in de boter en laat enkele minuten stoven. Bestrooi met de suiker en laat karamelliseren.
  2. Blus de uien met de azijn en voeg de wildfond toe. Laat even inkoken en kruid met peper en zout.