De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Winters eenpansgerecht

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Rumsteaks Rumsteak
(in blokjes)
2
Boter Boter20 g g
Gerookt spek Gerookt spek
(blokjes)
100 g g
Spruitjes Spruitjes
(gehalveerd)
500 g g
Krielaardappelen Krielaardappel
(voorgekookt)
300 g g
Appels Appel
(in blokjes)
2
Water Water2,5 dl dl
Groentebouillon Groentebouillon0,5 blokjes blokje
Gedroogde oregano Gedroogde oregano1 el el

Winters eenpansgerecht

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

20 min.
(134)

Bereiding

  1. Bak het vlees in wat boter goudbruin. Schep uit de pan. Bak het spek in dezelfde pan krokant. Voeg er de krieltjes aan toe. Schep daarna bij het vlees.
  2. Verhit opnieuw wat boter in de pan en bak de spruitjes en de kruiden. Voeg de appelblokjes toe en bak 1 minuut mee.
  3. Giet er het water bij en voeg het bouillonblokje toe. Breng aan de kook.
  4. Laat sudderen tot alle groenten beetgaar zijn en het water grotendeels opgenomen is. Voeg er tenslotte het vlees, de krieltjes en het spek aan toe.

TIP: Laat de krieltjes eens uit het recept en serveer met kroketjes.