
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Spruitjes
Spruitjes (gehalveerd) | 500 g g | |
Tijm Tijm | 3 takjes takje | |
Butternutpompoenen
Butternutpompoen (in blokjes) | 400 g g | |
Pecannoten Pecannoten | 80 g g | |
Gedroogde veenbessen Gedroogde veenbessen | 80 g g | |
Vloeibare honing Vloeibare honing | 3 el el | |
Bladspinazie
Bladspinazie (in reepjes) | 100 g g | |
Olijfolie extra vierge Olijfolie extra vierge | ||
Peper Peper | ||
Zout Zout |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listWintersalade
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Verwarm de oven voor op 200°C.
- Hussel de gehalveerde spruitjes met enkele eetlepels olijfolie en de tijm en kruid met peper en zout. Leg ze aan één kant van een ovenschaal.
- Hussel de pompoenblokjes met enkele eetlepels olijfolie en de honing en kruid met peper en zout. Leg ze aan de andere kant van de ovenschaal en zet de groenten 20 tot 25 minuten in de oven. Keer ze halverwege om.
- Meng de spinazie, pecannoten en de veenbessen onder de geroosterde groenten.
- Voorzie een kommetje salade per persoon.
TIP: Ook lekker met verbrokkelde geitenkaas.