Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Couscous Couscous | 250 g g | |
Spruitjes Spruitjes | 400 g g | |
Rode uien
Rode ui (in partjes) | 2 | |
Wortelen
Wortel (geschild & in schuine reepjes) | 2 | |
Teentjes knoflook Teentje knoflook | 2 | |
Bladspinazie Bladspinazie | 200 g g | |
Gerookt spek
Gerookt spek (ontbijtspek) | 120 g g | |
Pecannoten
Pecannoten (grof gehakt) | 40 g g | |
Feta Feta | 100 g g | |
Tijm Tijm | 3 takjes takje | |
Peterselie
Peterselie (fijngehakt) | 2 el el | |
Olijfolie Olijfolie | ||
Peper Peper | ||
Zout Zout |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listWintersalade met geroosterde spruitjes, ontbijtspek en feta
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Verwarm de oven voor op 180°C. Verdeel de spruiten, de wortelen en de ui over een bakplaat. Plet de teentjes knoflook en leg ze, samen met de takjes tijm, tussen de groenten. Bedruppel met olijfolie en kruid met peper en zout. Zet 30 minuten in de oven. Hussel regelmatig om.
- Bereid de couscous zoals vermeld op de verpakking. Meng er de peterselie en de pecannoten onder. Bak het ontbijtspek krokant in een droge koekenpan.
- Verdeel de couscous, de spinazie en geroosterde groenten over borden. Werk af met het spek en de verkruimelde feta. Druppel er nog wat olijfolie over.