De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Winterse aardappelsalade met bloemkool-broccoliburger

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Vegetarische burgers Vegetarische burger
(bloemkool-broccoliburgers)
4
krielaardappelen krielaardappel800 g g
Stengels selder Stengel selder
(in kleine blokjes)
2
Tijmblaadjes Tijmblaadjes
Lente-uitjes Lente-ui
(in ringen)
4
Mosterd Mosterd1 tl tl
Augurken Augurk
(klein gesneden)
2
Eieren Ei4
Walnoten Walnoten
(grof gehakt)
40 g g
Mayonaise Mayonaise4 el el
Yoghurt Yoghurt2 el el
Olijfolie Olijfolie
Peper Peper
Zout Zout

Winterse aardappelsalade met bloemkool-broccoliburger

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

30 min.
(59)

Bereiding

 

  1. Kook de eieren in 8 minuten hard. Halveer de aardappelen en kook ze gaar in licht gezouten water. Giet ze vervolgens af en laat wat afkoelen. Snij ze eventueel nog wat kleiner. 
    Pel de eieren en prak ze grof. Meng ze samen met de lente-uitjes, selder, de augurken en walnoten onder de aardappelen.
  2. Meng de yoghurt en de mosterd onder de mayonaise. Kruid met peper en zout. 
  3. Giet de saus bij de aardappelen en roer voorzichtig onder elkaar. Werk af met de tijm.
  4. Bak de burgers in olijfolie goudbruin en gaar. Serveer bij de aardappelsalade. "
Winterse aardappelsalade met bloemkool-broccoliburger