
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Vegetarische burgers
Vegetarische burger (bloemkool-broccoliburgers) | 4 | |
Krielaardappelen Krielaardappel | 800 g g | |
Stengels selder
Stengel selder (in kleine blokjes) | 2 | |
Tijmblaadjes Tijmblaadjes | ||
Lente-uitjes
Lente-ui (in ringen) | 4 | |
Mosterd Mosterd | 1 tl tl | |
Augurken
Augurk (klein gesneden) | 2 | |
Eieren Ei | 4 | |
Walnoten
Walnoten (grof gehakt) | 40 g g | |
Mayonaise Mayonaise | 4 el el | |
Yoghurt Yoghurt | 2 el el | |
Olijfolie Olijfolie | ||
Peper Peper | ||
Zout Zout |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listWinterse aardappelsalade met bloemkool-broccoliburger
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Kook de eieren in 8 minuten hard. Halveer de aardappelen en kook ze gaar in licht gezouten water. Giet ze vervolgens af en laat wat afkoelen. Snij ze eventueel nog wat kleiner.
Pel de eieren en prak ze grof. Meng ze samen met de lente-uitjes, selder, de augurken en walnoten onder de aardappelen. - Meng de yoghurt en de mosterd onder de mayonaise. Kruid met peper en zout.
- Giet de saus bij de aardappelen en roer voorzichtig onder elkaar. Werk af met de tijm.
- Bak de burgers in olijfolie goudbruin en gaar. Serveer bij de aardappelsalade. "
