De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Winterse groentewok

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Knolselders Knolselder0,2
Wortelen Wortel2
Stengels selder Stengel selder
(groene)
1
Rode paprika's Rode paprika1
Uien Ui1
Teentjes knoflook Teentje knoflook2
Gember Gember5 cm cm
Rijst Rijst250 g g
Zonnebloemolie Zonnebloemolie1 el el
Gemalen chili in olijfolie Gemalen chili in olijfolie1 tl tl
Lente-uitjes Lente-ui
(voor de afwerking)
4
Peper Peper
Zout Zout

Winterse groentewok

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

35 min.
(27)

Bereiding

  1. Schil en snij de groenten in reepjes. Hak de knoflook en gember fijn.
  2. Kook de biorijst gaar in kokend gezouten water. Laat grondig uitlekken.
  3. Fruit de knoflook en gember in de zonnebloemolie. Voeg de groenten toe en roerbak ze beetgaar. Doe er de gekookte biorijst en de gemalen chili bij. Kruid met peper en zout. Laat nog even bakken onder voortdurend roeren. Werk het gerecht af met de gehakte lente-uien.

ONZE WIJNTIP: Costières de Nîmes AOP, 2015