
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Knolselders Knolselder | 0,2 | ||
Wortelen Wortel | 2 | ||
Stengels selder
Stengel selder (groene) | 1 | ||
Rode paprika's Rode paprika | 1 | ||
Uien Ui | 1 | ||
Teentjes knoflook Teentje knoflook | 2 | ||
Gember Gember | 5 cm cm | ||
Rijst Rijst | 250 g g | ||
Zonnebloemolie Zonnebloemolie | 1 el el | ||
Gemalen chili in olijfolie Gemalen chili in olijfolie | 1 tl tl | ||
Lente-uitjes
Lente-ui (voor de afwerking) | 4 | ||
Peper Peper | |||
Zout Zout |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listWinterse groentewok
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Schil en snij de groenten in reepjes. Hak de knoflook en gember fijn.
- Kook de biorijst gaar in kokend gezouten water. Laat grondig uitlekken.
- Fruit de knoflook en gember in de zonnebloemolie. Voeg de groenten toe en roerbak ze beetgaar. Doe er de gekookte biorijst en de gemalen chili bij. Kruid met peper en zout. Laat nog even bakken onder voortdurend roeren. Werk het gerecht af met de gehakte lente-uien.
ONZE WIJNTIP: Costières de Nîmes AOP, 2015