
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Rode kolen
Rode kool (grof geraspt) | 0,5 | |
Witte kolen
Witte kool (grof geraspt) | 0,5 | |
Wortelen
Wortel (grof geraspt) | 2 | |
Avocado's
Avocado (vruchtvlees) | 1 | |
Melk Melk | 200 ml ml | |
Teentjes knoflook
Teentje knoflook (gepeld) | 4 | |
Azijn Azijn | 2 el el | |
Mosterd Mosterd | 1 tl tl | |
Salademix pitten en zaden Salademix pitten en zaden | 40 g g | |
Linzen Linzen | 212 ml ml | |
Munt Munt | bosjes bosje | |
Olijfolie Olijfolie | ||
Peper Peper | ||
Zout Zout |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listWinterse koolsla met linzen
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Maak de dressing: verwarm de melk met de teentjes look en breng aan de kook. Laat 10 minuten zachtjes sudderen. Zet het vuur uit en laat wat afkoelen. Giet alles in een blender en voeg de avocado, de azijn, 6 el olijfolie en de mosterd toe. Mix glad. Kruid met peper en zout.
- Hussel de groenten samen met de linzen en de helft van de dressing in een grote kom. Verdeel de sla over de borden en werk af met de munt en de salad seed mix. Geef er de resterende dressing bij.