De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Winterse papillot

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Pangasiusfilets Pangasiusfilet4
Lente-uitjes Lente-ui
(in ringen)
4
Limoenen Limoen
(in partjes)
0,5
Koriander Koriander bosjes bosje
Butternutpompoenen Butternutpompoen
(in blokjes)
250 g g
Pastinaken Pastinaak
(in dunne plakjes)
1
Currypoeder Currypoeder1 tl tl
Kokosmelk Kokosmelk4 dl dl
Basmatirijst Basmatirijst250 g g
Peper Peper
Zout Zout

Winterse papillot

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

45 min.
(137)

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 200°C. Blancheer de pompoenblokjes en pastinaakplakjes 5 minuten in licht gezouten water.
  2. Maak 4 papillotten door op 4 vellen bakpapier telkens een vel aluminiumfolie te leggen. Verdeel er de groenten over en leg er telkens een visfilet op. Strooi er de currypoeder en de lente-ui over. Vouw de randen van de folie omhoog en giet er de kokosmelk over. Kruid met peper en zout, plooi de papillot dicht en zet 30 minuten in de oven.
  3. Kook de rijst gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Plooi de papillotten open en serveer met de rijst. Werk af met de blaadjes koriander en een partje limoen.