Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Pangasiusfilets Pangasiusfilet | 4 | |
Lente-uitjes
Lente-ui (in ringen) | 4 | |
Limoenen
Limoen (in partjes) | 0,5 | |
Koriander Koriander | bosjes bosje | |
Butternutpompoenen
Butternutpompoen (in blokjes) | 250 g g | |
Pastinaken
Pastinaak (in dunne plakjes) | 1 | |
Currypoeder Currypoeder | 1 tl tl | |
Kokosmelk Kokosmelk | 4 dl dl | |
Basmatirijst Basmatirijst | 250 g g | |
Peper Peper | ||
Zout Zout |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listWinterse papillot
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Verwarm de oven voor op 200°C. Blancheer de pompoenblokjes en pastinaakplakjes 5 minuten in licht gezouten water.
- Maak 4 papillotten door op 4 vellen bakpapier telkens een vel aluminiumfolie te leggen. Verdeel er de groenten over en leg er telkens een visfilet op. Strooi er de currypoeder en de lente-ui over. Vouw de randen van de folie omhoog en giet er de kokosmelk over. Kruid met peper en zout, plooi de papillot dicht en zet 30 minuten in de oven.
- Kook de rijst gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Plooi de papillotten open en serveer met de rijst. Werk af met de blaadjes koriander en een partje limoen.