
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Pangasiusfilets Pangasiusfilet | 4 | ||
Lente-uitjes
Lente-ui (in ringen) | 4 | ||
Limoenen
Limoen (in partjes) | 0,5 | ||
Koriander Koriander | bosjes bosje | ||
Butternutpompoenen
Butternutpompoen (in blokjes) | 250 g g | ||
Pastinaken
Pastinaak (in dunne plakjes) | 1 | ||
Currypoeder Currypoeder | 1 tl tl | ||
Kokosmelk Kokosmelk | 4 dl dl | ||
Basmatirijst Basmatirijst | 250 g g | ||
Peper Peper | |||
Zout Zout |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listWinterse papillot
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Verwarm de oven voor op 200°C. Blancheer de pompoenblokjes en pastinaakplakjes 5 minuten in licht gezouten water.
- Maak 4 papillotten door op 4 vellen bakpapier telkens een vel aluminiumfolie te leggen. Verdeel er de groenten over en leg er telkens een visfilet op. Strooi er de currypoeder en de lente-ui over. Vouw de randen van de folie omhoog en giet er de kokosmelk over. Kruid met peper en zout, plooi de papillot dicht en zet 30 minuten in de oven.
- Kook de rijst gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Plooi de papillotten open en serveer met de rijst. Werk af met de blaadjes koriander en een partje limoen.