De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Witloofbootjes met appel en feta

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Stronkjes witloof Stronkje witloof3
Appels Appel1
Eieren Ei1
Citroensap Citroensap1 el el
Mayonaise Mayonaise2 tl tl
Yoghurt Yoghurt
(volle)
2 tl tl
Mosterd Mosterd0,5 tl tl
Bieslook Bieslook
(fijngehakt)
Feta Feta100 g g
Hazelnoten Hazelnoot30 g g
Peper Peper
Zout Zout

Witloofbootjes met appel en feta

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

20 min.
(74)

Bereiding

1. Kook het ei in 8 minuten hard. Spoel af onder koud water en laat afkoelen.

2. Schil en snij de appel in kleine blokjes. Bedruppel met het citroensap. Snij 1 witloofstronkje fijn. Pel het ei en plet het met een vork. Meng er de appel en het fijngesneden witloof onder. Voeg de mayonaise, de yoghurt en de mosterd toe en kruid met peper en zout. Schep alles goed om.

3. Maak de blaadjes van de twee resterende stronkjes witloof los. Schep er de appelvulling in en verkruimel er de feta over. Werk de bootjes af met de hazelnootjes en de bieslook.