Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Stronkjes witloof Stronkje witloof | 3 | |
Appels Appel | 1 | |
Eieren Ei | 1 | |
Citroensap Citroensap | 1 el el | |
Mayonaise Mayonaise | 2 tl tl | |
Yoghurt
Yoghurt (volle) | 2 tl tl | |
Mosterd Mosterd | 0,5 tl tl | |
Bieslook
Bieslook (fijngehakt) | ||
Feta Feta | 100 g g | |
Hazelnoten Hazelnoot | 30 g g | |
Peper Peper | ||
Zout Zout |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listWitloofbootjes met appel en feta
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
1. Kook het ei in 8 minuten hard. Spoel af onder koud water en laat afkoelen.
2. Schil en snij de appel in kleine blokjes. Bedruppel met het citroensap. Snij 1 witloofstronkje fijn. Pel het ei en plet het met een vork. Meng er de appel en het fijngesneden witloof onder. Voeg de mayonaise, de yoghurt en de mosterd toe en kruid met peper en zout. Schep alles goed om.
3. Maak de blaadjes van de twee resterende stronkjes witloof los. Schep er de appelvulling in en verkruimel er de feta over. Werk de bootjes af met de hazelnootjes en de bieslook.