
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Stronkjes witloof Stronkje witloof | 500 g g | |
Grijze garnalen Grijze garnalen | 50 g g | |
Preistengels Preistengel | 0,5 | |
Aardappelen
Aardappel (bloemige) | 1 | |
Uien
Ui (kleine) | 1 | |
Kippenbouillon Kippenbouillon | 1 l l | |
Kookroom Kookroom | 100 ml ml | |
Bieslook
Bieslook (fijngehakt) | 2 el el | |
Pistolets
Pistolet (witte) | 4 | |
Boter Boter | ||
Peper Peper | ||
Zout Zout |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listWitloofsoep in eetbaar soepkommetje
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Snijd het witloof in stukken en verwijder de harde kern. Snijd de ui, de prei en de aardappel in stukjes.
- Stoof de ui, de prei en de aardappel in wat boter. Voeg het witloof toe en roerbak even mee. Blus met de kippenbouillon en laat 20 minuten zachtjes koken. Breng op smaak met peper en zout.
- Mix de soep glad en roer er de room onder. Zet het vuur uit. 4. Snijd de bovenkant van de broodjes en hol ze uit. Giet er de soep in en werk af met de bieslook en de garnalen. Serveer meteen.