De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Witte kool met appeltjes en rozijnen

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Uien Ui
(gesnipperd)
1
Witte kolen Witte kool
(in reepjes)
500 g g
Mosterd Mosterd1 el el
Currypoeder Currypoeder1 el el
Appels Appel
(in kleine blokjes)
2
Vloeibare honing Vloeibare honing1 tl tl
Walnoten Walnoten
(gehakt)
20 g g
Rozijnen Rozijnen20 g g
Olijfolie extra vierge Olijfolie extra vierge
Peper Peper
Zout Zout

Witte kool met appeltjes en rozijnen

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

20 min.
(3)

Bereiding

  1. Bak de ui in wat olijfolie glazig. Voeg de kool, de mosterd en het currypoeder toe. Kruid met peper en zout. Laat de kool afgedekt 4 minuten stoven.
  2. Neem het deksel van de pan en voeg de appels, rozijnen en honing toe. Roerbak 5 minuten tot de appels beetgaar zijn en bijna alle vocht verdampt is. Bestrooi voor het serveren met de noten.

TIP: Lekker met gekookte aardappelen en varkensvlees. Of verrassend met een stukje wild.