
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Uien
Ui (gesnipperd) | 1 | |
Witte kolen
Witte kool (in reepjes) | 500 g g | |
Mosterd Mosterd | 1 el el | |
Currypoeder Currypoeder | 1 el el | |
Appels
Appel (in kleine blokjes) | 2 | |
Vloeibare honing Vloeibare honing | 1 tl tl | |
Walnoten
Walnoten (gehakt) | 20 g g | |
Rozijnen Rozijnen | 20 g g | |
Olijfolie extra vierge Olijfolie extra vierge | ||
Peper Peper | ||
Zout Zout |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listWitte kool met appeltjes en rozijnen
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Bak de ui in wat olijfolie glazig. Voeg de kool, de mosterd en het currypoeder toe. Kruid met peper en zout. Laat de kool afgedekt 4 minuten stoven.
- Neem het deksel van de pan en voeg de appels, rozijnen en honing toe. Roerbak 5 minuten tot de appels beetgaar zijn en bijna alle vocht verdampt is. Bestrooi voor het serveren met de noten.
TIP: Lekker met gekookte aardappelen en varkensvlees. Of verrassend met een stukje wild.