
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Vellen pizzadeeg Vel pizzadeeg | 1 | ||
Ricotta Ricotta | 120 g g | ||
Gorgonzola Gorgonzola | 80 g g | ||
Zoete maïs
Zoete maïs (uitgelekt gewicht) | 140 g g | ||
Rucola Rucola | |||
Teentjes knoflook
Teentje knoflook (geperst) | 1 | ||
Tijmblaadjes Tijmblaadjes | 1 el el | ||
Olijfolie Olijfolie | |||
Peper Peper | |||
Zout Zout |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listWitte pizza met ricotta en gorgonzola
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Verwarm de oven voor op 200°C. Leg de pizzabodem op een met bakpapier beklede bakplaat. Roer de look en de tijm onder de ricotta. Bestrijk de bodem met een laagje ricotta. Kruid met peper en zout. Verdeel er de maïskorels over.
- Snij de gorgonzola in dunne plakjes en verdeel over de pizza. Zet de pizza 10 à 15 minuten in de oven.
- Haal de pizza uit de oven. Verdeel de rucola over de pizza en bedruppel met olijfolie.