De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Witte pizza met ricotta en gorgonzola

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Vellen pizzadeeg Vel pizzadeeg1
Ricotta Ricotta120 g g
Gorgonzola Gorgonzola80 g g
Zoete maïs Zoete maïs
(uitgelekt gewicht)
140 g g
Rucola Rucola
Teentjes knoflook Teentje knoflook
(geperst)
1
Tijmblaadjes Tijmblaadjes1 el el
Olijfolie Olijfolie
Peper Peper
Zout Zout

Witte pizza met ricotta en gorgonzola

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

25 min.
(4)

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 200°C. Leg de pizzabodem op een met bakpapier beklede bakplaat. Roer de look en de tijm onder de ricotta. Bestrijk de bodem met een laagje ricotta. Kruid met peper en zout. Verdeel er de maïskorels over.
  2. Snij de gorgonzola in dunne plakjes en verdeel over de pizza. Zet de pizza 10 à 15 minuten in de oven.
  3. Haal de pizza uit de oven. Verdeel de rucola over de pizza en bedruppel met olijfolie.