
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Witte porto Witte porto | 300 ml ml | |
Citroenen Citroen | 2 | |
Perziken
Perzik (uit blik) | 480 g g | |
Munt Munt | 1 bosjes bosje | |
Tonic Tonic | ||
Ijsblokjes Ijsblokjes |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listWitte porto met perzik
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Laat de perziken uitlekken en pureer ze vervolgens met een staafmixer of blender.
- Vul een karaf voor ¾de met ijs. Doe het perziksap in de karaf, overgiet met witte port en vul naar smaak verder bij met tonic.
- Werk af met enkele takjes munt.