De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Wittechocoladefudge met frambozen

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Suiker Suiker300 g g
Zure room Zure room250 g g
Boter Boter150 g g
Zout Zout
Witte chocolade Witte chocolade150 g g
Kookroom Kookroom150 g g
Frambozen Framboos250 g g

Wittechocoladefudge met frambozen

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

15 min.
(2)

Bereiding

  1. Doe de suiker, de zure room, de boter en een snufje zout in een steelpan. Breng al roerend aan de kook en voeg de witte chocolade toe. Laat de chocolade smelten.
  2. Giet er dan de room bij en voeg de frambozen toe. Stort het beslag uit op een met bakpapier beklede plaat en laat opstijven in de koelkast.
  3. Snij de chocoladefudge in blokjes en serveer.