Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Suiker Suiker | 300 g g | |
Zure room Zure room | 250 g g | |
Boter Boter | 150 g g | |
Zout Zout | ||
Witte chocolade Witte chocolade | 150 g g | |
Kookroom Kookroom | 150 g g | |
Frambozen Framboos | 250 g g |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listWittechocoladefudge met frambozen
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Doe de suiker, de zure room, de boter en een snufje zout in een steelpan. Breng al roerend aan de kook en voeg de witte chocolade toe. Laat de chocolade smelten.
- Giet er dan de room bij en voeg de frambozen toe. Stort het beslag uit op een met bakpapier beklede plaat en laat opstijven in de koelkast.
- Snij de chocoladefudge in blokjes en serveer.