
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Tijgergarnalen Tijgergarnaal | 30 | ||
Rijst Rijst | 300 g g | ||
Peultjes Peultjes | 200 g g | ||
Wokgroenten Wokgroenten | 400 g g | ||
Broccoli's Broccoli | 1 | ||
Sweet chilisaus Sweet chilisaus | |||
Teentjes knoflook Teentje knoflook | 1 | ||
Gember Gember | 15 g g | ||
Koriander Koriander |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listWok met tijgergarnalen en peulen
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Pel de tijgergarnalen, laat ze langzaam ontdooien en verwijder het darmkanaal.
- Kook ondertussen de rijst. Snijd de broccoli in roosjes. Snijd de gember fijn en plet de knoflook.
- Blancheer de broccoli en de peulen in kokend water. Laat ze schrikken onder koud water en uitlekken.
- Roerbak de tijgergarnalen samen met de knoflook en de fijngesneden gember in olijfolie. Voeg alle groenten toe en roerbak ze enkele minuten mee. Breng op smaak met peper en zout.
- Versnij de verse koriander. Voeg de rijst en de koriander toe aan het geheel en breng op smaak met de chilisaus.