De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Wok met tijgergarnalen en peulen

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Tijgergarnalen Tijgergarnaal30
Rijst Rijst300 g g
Peultjes Peultjes200 g g
Wokgroenten Wokgroenten400 g g
Broccoli's Broccoli1
Sweet chilisaus Sweet chilisaus
Teentjes knoflook Teentje knoflook1
Gember Gember15 g g
Koriander Koriander

Wok met tijgergarnalen en peulen

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

20 min.
(5)

Bereiding

  1. Pel de tijgergarnalen, laat ze langzaam ontdooien en verwijder het darmkanaal.
  2. Kook ondertussen de rijst. Snijd de broccoli in roosjes. Snijd de gember fijn en plet de knoflook.
  3. Blancheer de broccoli en de peulen in kokend water. Laat ze schrikken onder koud water en uitlekken.
  4. Roerbak de tijgergarnalen samen met de knoflook en de fijngesneden gember in olijfolie. Voeg alle groenten toe en roerbak ze enkele minuten mee. Breng op smaak met peper en zout.
  5. Versnij de verse koriander. Voeg de rijst en de koriander toe aan het geheel en breng op smaak met de chilisaus.