Wok met varkensvlees, broccoli en kokossausje

Wok met varkensvlees, broccoli en kokossausje
MoeilijkheidMakkelijk
Koken45 min

Voorbereiding

  1. Kook de rijst gaar in gezouten water volgens de instructies op de verpakking.

  2. Verhit wat olie in een wok of in een pan op een hoog vuur en roerbak de knoflook, de gember, de lente-ui en het rood pepertje 2 minuten.

  3. Voeg het vlees toe aan de pan en roerbak 3 minuten verder alvorens de broccoli toe te voegen. Roerbak 3 minuten en blus met de kokosmelk en bouillon.

  4. Draai het vuur lager en voeg de currypoeder toe. Laat 15 minuten, of tot de broccoliroosjes beetgaar zijn, pruttelen. Proef en breng op smaak met peper en zout.

  5. Bak in een droge pan, op een laag vuur, de cashewnoten lichtbruin. Let op, blijf bij de pan, want de noten verbranden snel.

  6. Giet het kookvocht van de rijst af en serveer samen met de curry. Werk af met de cashewnoten en de koriander.