Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Bladerdeeg Bladerdeeg | 1 vellen vel | |
Chipolata's Chipolata | 250 g g | |
Appelcompote Appelcompote | 200 g g | |
Eidooiers
Eidooier (losgeklopt) | 1 |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listWorstenbroodjes met appelcompote
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Verwarm de oven voor op 200°C.
- Rol het bladerdeeg uit en snijd de cirkel doormidden. Leg een worst op beide delen van het deeg, op de smalste kant.
- Rol het deeg langs beide kanten op. Snijd beide rollen in stukken van 3 cm en gooi de lege kantjes weg.
- Besmeer het deeg met de eidooier en zet 20 minuten in de oven.
- Serveer de worstenbroodjes met de appelcompote.
LIFE HACK: voor de kids!
Besmeer de vellen deeg eerst met een lepel appelcompote en leg er dan de worst op. Rol op.