De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Worstenbroodjes met appelcompote

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Bladerdeeg Bladerdeeg1 vellen vel
Chipolata's Chipolata250 g g
Appelcompote Appelcompote200 g g
Eidooiers Eidooier
(losgeklopt)
1

Worstenbroodjes met appelcompote

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

30 min.
(6)

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 200°C.
  2. Rol het bladerdeeg uit en snijd de cirkel doormidden. Leg een worst op beide delen van het deeg, op de smalste kant.
  3. Rol het deeg langs beide kanten op. Snijd beide rollen in stukken van 3 cm en gooi de lege kantjes weg.
  4. Besmeer het deeg met de eidooier en zet 20 minuten in de oven.
  5. Serveer de worstenbroodjes met de appelcompote.

LIFE HACK: voor de kids!

Besmeer de vellen deeg eerst met een lepel appelcompote en leg er dan de worst op. Rol op.