
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Bladerdeeg Bladerdeeg | 1 vellen vel | ||
Chipolata's Chipolata | 250 g g | ||
Appelcompote Appelcompote | 200 g g | ||
Eidooiers
Eidooier (losgeklopt) | 1 |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listWorstenbroodjes met appelcompote
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Verwarm de oven voor op 200°C.
- Rol het bladerdeeg uit en snijd de cirkel doormidden. Leg een worst op beide delen van het deeg, op de smalste kant.
- Rol het deeg langs beide kanten op. Snijd beide rollen in stukken van 3 cm en gooi de lege kantjes weg.
- Besmeer het deeg met de eidooier en zet 20 minuten in de oven.
- Serveer de worstenbroodjes met de appelcompote.
LIFE HACK: voor de kids!
Besmeer de vellen deeg eerst met een lepel appelcompote en leg er dan de worst op. Rol op.